Първата съпруга на д-р Енчев изрева: Милена Пандова разкри на какво е била подложена! (истината за разпада на брака им)

Първата съпруга на д-р Енчев изрева: Милена Пандова разкри на какво е била подложена! (истината за разпада на брака им)
Гласувайте за статията

Екс съпругата на д-р Енчев живяла като в кошмар по време на брака им!

Милена Пандова – едва ли това име говори нещо на някого. Тя е красива, нежна, работи като брокер на недвижими имоти и е… бившата съпруга на д-р Енчев. Да, на Ангел Енчев, който се жени за нея през 2010-та година.

д-р Енчев

Д-р Енчев буквално подлудил първата си съпруга Милена Пандова. А за капак й сложил рога с Теди Велинова

Сватбеното им тържество минава повече от скромно, пред очите едва на 15-ина гости. А булката Милена е облечена не в пищна бяла рокля, а в къс и стилен тоалет.

Ангел Енчев и Милена Пандова изглеждат влюбени и сплотени като истинско семейство. Само месеци след венчавката им обаче, всичко се обръща с главата надолу. Наскоро разведената вече Милена разкрила пред свои приятели какво е преживяла с пластичния хирург.

Оказа се, че д-р Енчев е истински маниак на тема корекции. Той не спирал да говори на жена си, че трябва да я разкраси и да я превърне в подобрен вариант на самата нея.

Започнал да й поставя ботокс в челото, хиалуронова киселина около очите, а на лицето й правил пилинг с киселина. Въпраки това винаги бил недоволен от крайния резултат. А Милена започнала малко по малко да се побърква.

„Събуждала съм се през нощта и съм го виждала как се е надвесил над мен и съзерцава лицето ми. Но не как спя, а гледа ботокса. От тези интервенции всичко започна да ми дърпа, не можех да си усещам нормално клепачите“, оплакала се Пандова.

След всички тези ужасии, тя открила и че мъжът й слага рога с манекенката Теди Велинова. При това още само след първата година от брака им. Милена така се разярила, че зарязала Ангел Енчев с крясъци. А не след дълго той заживял с втората си и настояща вече съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар