Шок: Тони Дачева приета в болница с тежко заболяване! (ето я страшната истина за певицата)

Шок: Тони Дачева приета в болница с тежко заболяване! (ето я страшната истина за певицата)
Гласувайте за статията

Тони Дачева е била приета по спешност в болница, близките й са под пара!

Легендата на ранния поп фолк Тони Дачева ужаси близките и феновете си, след като се разбра, че е била приета по спешност в болница. Още по-съмнителното и абсурдно е, че се пази в строга тайна коя точно е болницата и какво се е случило с певицата.

Тони Дачева

Тони Дачева е била приета в болница. Тя страда от остра форма на диабет и всички се молят да е добре

Всички са страшно притеснени за нея и здравето й. Защото Тони Дачева от години страда от страшно заболяване. Близо 10 години тя се мъчи с остра форма на диабет, а само тези, които са със същата диагноза знаят колко опасно е това.

Два пъти на годината изпълнителката трябва да влиза в клиника, за да й се правят всички необходими изследвания и вливки. Без които животът й е в сериозен риск. А през другото време тя е на инсулин, който си бие по няколко пъти на ден.

Тони Дачева е споделяла, че винаги в чантата си носи шоколад, да не би случайно кръвната й захар да падне рязко и тя да изгуби съзнание. Диабетът е една от най-ужасяващите болести на съвремието ни, като удря все по-млади хора.

Страшното е, че болните от диабет постепенно се превръщат в развалина, защото болестта засяга един по един и всички останали жизненоважни органи. Точно тази болест и мълчанието около влизането в болница на Дачева накараха хиляди фенове и познати да настръхнат.

Те се надяват певицата да е постъпила в клиниката заради рутинните изследвания. Но странното е, че това се случва точно преди празниците. „Дай Боже да се оправи Тони и всичко да е наред! Тя е прекрасна жена и чудесна певица, която заслужава само най-доброто в живота“, пожелават й всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар