Извънредно: Голямо нещастие с Ваня Цветкова! (любимата актриса остана прикована на инвалидна количка)

Извънредно: Голямо нещастие с Ваня Цветкова! (любимата актриса остана прикована на инвалидна количка)
Гласувайте за статията

Ваня Цветкова едва не умря, остана на инвалидна количка!

Страшно нещастие се е случило преди дни с Ваня Цветкова. Любимата актриса, която блесна в лентите „Комбина“ и „Лавина“, а в новото време и във „Фамилията“ и „7 часа разлика“ едва не загина.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова едва не загина, падайки от стълбите на дома си. В момента е на инвалидна количка и не може да мръдне

Спасили я само благодарение на бързата намеса на 911 в САЩ, където тя живее от години. Въпреки това обаче Ваня Цветкова остана прикована на инвалидна количка и не може да се движи.

Ужасът настъпил, докато 59-годишната красавица извършвала най-нормално и ежедневно почистване на дома си. Случайно залитане я хвърлило по стълбите на къщата й от горния към долния етаж. Падането било толкова лошо, че ако не се бил прибрал скоро синът й Павел, тя можеше и да загине.

Павел загубил ума и дума като видял Ваня Цветкова в безжизнено състояние пред стълбите и моментално позвънил на спешния телефон 911. Когато дошла линейката и актрисата била откарана в болницата, станало ясно, че си е счупила таза на няколко места.

Според експертите, травмите в областта на таза са едни от най-опасните и ако заздравеят, това се случва много бавно и трудно. Особено при хора на по-напреднала възраст, както е при Цветкова.

Хубавото в цялата тази драма е фактът, че самата Ваня Цветкова не губи вяра и надежда, че ще проходи отново. Тя постоянно си давала сили и кураж като дори се мъчела да приеме случилото се от забавната му страна.

„Сега поне ще мога да си отспя и да прочета всички онези книги, за които преди не ми оставаше време“, шегувала се актрисата, за възхищение на близките си хора и почитатели.

Приятели не спират да й пишат във Фейсбук и да се молят за скорошното й възстановяване. Същото пожелаваме и ние на голямата актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар