Бомба: Лидка Скалата разтърси всички с това разкритие! (още подробности)

Бомба: Лидка Скалата разтърси всички с това разкритие! (още подробности)
Гласувайте за статията

Лидка Скалата вече напълно сложи в малкото си джобче наперените млади хубавици!

Всички наперени млади красавици могат да изпият една студена вода и да се покрият в миша дупка. Защото най-желаната свекърва Лидка Скалата им разказа играта. Огнената дама направи признание, с което разтърси всички и накара мъжете да полудеят.

Лидка Скалата

Огнената фурия Лидка Скалата шашна всички с уменията си по бокс

Оказа се, че след скорошния си развод с Евлоги Станоев, Лидия Станоева не се е затворила да реве или да бродира ръкоделия. А се е впуснала в боксовата зала. Да, майката на Жоро Бирмата стана боксьор и се справя повече от прекрасно с ударите и крошетата.

Тя си е наела личен треньор по тайландски бокс, който още се нарича муай-тай. Почти всеки ден Лидка Скалата може да бъде засечена по трико и боксови ръкавици в залата като скрива шапката на околните.

След развода си с Евлоги Станоев, бившата футболна шефка дори за миг не се занемари като жена. Точно обратното – тя напълни пазвата си със силикон, повдигна дупарата и избели зъбите си до блясък.

На визията й могат да завидят не само родните плеймейтки, но дори и красивите ученички, дето са на половината и повече от годините й. Явно за пореден път се доказва твърдението, че хубостта не е до младост, а до ген и поддръжка.

В момента Лидка Скалата е първа дружка с певицата Алисия. И макар че бившата на Валери Божинов е в доста обтегнати отношения с Жоро Бирмата, двете с майка му са неразделни.

Припомняме, че преди време Лидия Станоева обичаше много и Преслава като се надяваше, че тя ще й стане снаха. Двете се виждаха дори след раздялата на Петя със сина й, но по незнайни причини скоро пътищата им се разделиха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар