Ударничка: Мария стигна далеч, падна в обятията на татенцето Гущеров! (истината ще ви потресе)

Ударничка: Мария стигна далеч, падна в обятията на татенцето Гущеров! (истината ще ви потресе)
5 (100%) 2 votes

Мария определено се оказа хитра лисица, знае си интереса!

Дребничката фолкаджийка Мария се оказа хитра лисица. Дори спокойно можем да я наречем ударничка по схеми и номера, с които от години успява да се държи на повърхността.

Мария

Мария потърси съчувствие и помоли стария Гущеров за прошка, не била виновна за нищо

Последният й ход обаче разтърси всички, защото се оказа, че прясно разведената снаха е потърсила опора в свекъра си. Без капка свян и срам Мария паднала в обятията на Добромир Гущеров, разкриха близки до обкръжението й източници.

Разбира се, тук не става дума за сюжет ала „Дързост и красота“, в който Марчето дава мило и драго да омагьоса свекъра си и да се омъжи за него. Нищо подобно, а и Добромир Гущеров едва ли би я заменил с прекрасната си съпруга.

Мария обаче искала да остане в добри отношения с главата на клана и го потърсила, за да се извини. И да поиска прошка за всички лъжи и гнусотии, които се изписали за нея в медиите.

„Тя трепери от ужас да не разгневи татко Гущеров, макар да знае, че няма да измъкне и петак от семейното му богатство. Но надеждата умира последна и иска да си остави поне една отворена вратичка. Затова и отказва да говори пред пресата и пази пълно мълчание за развода си с Християн“, разкриват източниците.

А по време на разговора си със стария Гущеров, Мара Отварачката заронила крокодилски сълзи и се заклела, че още обича сина му. И че никога не вярвала, че няма да остарее до него.

„Каквото и да прави, и вените си на дълго да пререже, Добромир и Християн са едно цяло. Семейството им е повече от стабилно и се поддържа, а за Мария и приходящи като нея, никога не е имало и няма да има място“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар