Феновете изригнаха: Преслава, вониш! Смени си дрехите (Още от скандалните коментари)

Феновете изригнаха: Преслава, вониш! Смени си дрехите (Още от скандалните коментари)
5 (100%) 2 votes

Преслава може и да е певица номер едно, ама…

Поп фолк дивата Преслава е звезда на „Пайнер”, но няма никаква лична хигиена. Гласовитката от Добрич се вмириса, коментират я из форумите. Защото певицата се появява често на участие само с едни и същи дрехи. А и повечето от тях намирисват, кълнат се тези клиенти от заведенията, където тя е пяла.

Преслава

Топ певицата Преслава не обича да си сменя дрехите

Бившата на пернишкия бизнесмен Жоро Бирмата не обича да си сменя тоалетите. Особено тези, които й са любими. Чалга фурията има странния навик, заради който често от тоалетите й разнася неприятна миризма.

„Преслава, вониш! Миришеш!? Как може да се появяваш пред почитателите си в такъв вид. Толкова нямаш ли пари да си купиш нови дрехи или да си ги изпереш поне? На какво прилича това?”, са негативните коментари из онлайн форумите.

Преди известно време Преслава се „влюби” в една червена рокля. Дълго време певицата се появяваше на участия из различни градове и паланки само и единствено с нея.

Феновете й се питаха как така, щом тя е една от най-скъпо платените певици, не си купува дрехи, а ходи винаги с едно и също облечена. Наскоро Преслава се появи с черна блуза с къс ръкав. И тя се превърна в нейна запазена марка, подобно на червената й рокля.

Макар че Преслава отмъкна дизайнера на бившата си приятелка Галена, навика й остана. След като половинката на великотърновският бизнесмен роди втория си син Александър, колежката й се възползва и взе гуруто на тоалетите. И оттогава не сваля лимитираната черна рокля, която той сътвори специално за нея.

На среща със сръбската турбо звезда Цеца Величкович фолкаджийката се беше барнала с туника. Но още на другия ден имаше участие и тя пак бе с нея. Няма как изпълнителката да е изпрала дрехата или да я занесла на химическо чистене, дивят се на „хигиенните й навици” очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Феновете изригнаха: Преслава, вониш! Смени си дрехите (Още от скандалните коментари)”

  1. КАГИ ИВАНОВА

    май 12. 2017

    ХЕЙ, ЖУРНАЛИСТИ СТЕГНЕТЕ СЕ МАЛКО, НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ АУДИТОРИЯТА СИ

Добавете коментар