Георги жестоко нарани Златка Райкова: Не ставаш за това! (Превърна дните й в кошмар)

Георги жестоко нарани Златка Райкова: Не ставаш за това! (Превърна дните й в кошмар)
2 (40%) 1 vote

Златка Райкова не иска да повярва, че това й се случва!

Дните на Златка Райкова се превърнаха в кошмар! И то от най-любимия й човек. Гаджето й Георги Валентинов напълно попари мераците й да се види в бяло. Защото ММА боецът още нямал никакво намерение да мине под венчило. Каквито и намеци да му правела Русата Златка, той бил категоричен, че още не стават за съпрузи. Не давал и дума да се издума за деца.

Златка Райкова

Георги попари мераците на Златка Райкова

„Ти още не ставаш за тази работа! Това си е огромна отговорност. Децата са нещо, за което трябват много грижи. Малки сме да имаме наследници. Има време, животът е пред нас”, отсичал Георги.

Златка Райкова повтаряла, че почти всички нейни връстнички имат не един, а двама наследника и че нейния биологичен часовник цъка.

Притиснат до стената повтарял, че им е рано още да се превръщат в бавачки.

„И двамата не вярваме в брака като сериозна институция. Но пък се надяваме и ние да имаме дете скоро, дай Боже”, издаде се преди време хубавицата в свое интервю.

Само че желанието й да става майка винаги били попарвани от ММА боецът.Тази била и причината Златка и Георги да изчезнат известно време от светското пространство.Скандалната в миналото плеймейтка сега напълно се отдала на модната си линия и на домакинството.

Като не спирала да изненадва любимия си все със засукани манджи.Доскорошната купонджийка обичала да се заседява в дома им и да майстори изненади за своя Георги.

Златка Райкова научила невероятни рецепти от свои възрастни комшийки. А гаджето й било очаровано от уменията й над тиганите в кухнята. И не спирал да я хвали пред приятели.

Злати не се притеснявала, че ще я вземат за отчаяна съпруга, която се върти само над тенджерите. И отчаяно се мъчи да привлече половинката си с гозбите си.

Златка Райкова гледаше и предишния си приятел Благой Иванов като писано яйце, припомнят запознати.

Заради бандита се превърна в примерна домакиня и се научи да готви. Но сега така е усвоила тънкостите на българската кухня, че може да впечатли и най-изтънчения вкус, доверяват близки до блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар