Брад Пит забрави Анджелина Джоли: Ето коя красавица му „отвя главата”?

Брад Пит забрави Анджелина Джоли: Ето коя красавица му „отвя главата”?
2 (40%) 1 vote

Брад Пит забрави Анджелина Джоли

Брад Пит окончателно замени Анджелина Джоли, усуква се край лъскава хубавица. Новото гадже на холивудската легенда е с осемнадесет години по-младо от него. Брад Пит скъса брачния синджир преди седем месеца и вече поглежда към нова тръпка.

Брад Пит

Брад Пит хлътна по млада красавица

Слуховете, че звездата е кръшкал на законната си половинка май ще се окажат верни. Защото Брад Пит много скоро забрави любовта си към Джоли.Брад Пит отново е себе си и щастливо влюбен. Сърцето му подпали 35-годишната Сиена Милър.

„Когато е с нея е щастлив. Отдавна не сме го виждали такъв”, споделят негови приятели.

Двамата едва наскоро се показаха на светло и категорично показаха, че между тях има нещо повече от колегиалност. Искрите прехвърчат покрай участието им във филма „Изгубеният свят 3”. Още когато се снима лентата медиите писаха, че между ослепителната блондинка и 53-годишният Пит съществува невероятна химия.

Още докато актьора бе женен за Анджелина Джоли, отношенията им били факт. Бившата му вече съпруга усетила това и често избухвала срещу кръшкането на мъжа си. Самата Сиена обаче я успокои, че между нея и мъжа й няма нищо повече от партньорство на екрана. Само че това не бе самата истина. А интуицията на Анджелина Джоли и този път бе безпогрешна.

На червеният килим двамата дойдоха поотделно, но после се оказаха опасно близо. Издайническите погледи, както и флирта между Брад и Сиена за никой от партито не остави съмнение, че между тях има нещо повече от приятелство. А и комплиментите на Брад Пит по безспорен начин показа дори и на скептиците, че вече отдавна са двойка.

За интимност между Брад Пит и палавата блондинка се заговори още преди няколко години. Но тогава влюбените гълъбчета тушираха клюките по техен адрес. А Анджелина научи и вдигаше нон-стоп скандали на съпруга си. Но сега, след като двамата вече са разведени, нищо не пречи на Сиена и Брад Пит да покажат истинските си чувства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар