Бомба! Годжи точи лиги по Камелия, залива я с неприлични предложения (Как отвърна тя?)

Бомба! Годжи точи лиги по Камелия, залива я с неприлични предложения (Как отвърна тя?)
3.7 (73.33%) 3 votes

Годжи ще се окаже такъв женкар, какъвто не сме и предполагали!

Въпреки че не изглежда като типичния коцкар, Георги Милчев- Годжи току-виж минал по любовни завоевания шефа си. Аферите му в повечето случаи се случват на работното място, защото именно там прекарва по-голяма част от времето си. Басистът отдавна си е бил набелязал фолк певицата Камелия и сега му се е отдала възможност да атакува, научи kliuki.bg.

Годжи удари на камък с Камелия

Годжи удари на камък с Камелия

Покрай снимките на „Гласът на България“ Годжи и Камелия прекарват доста време заедно. Милчев се води музикален директор на формата и наблюдава изкъсо работния процес. Надали е останал човек от екипа, който да не е наясно с актуалните му мераци. Басистът все си намирал поводи да привиква сексапилната Камелия с кабинета си.

Уж двамата да обсъждат музикалните изпълнения на участниците, а между другото все успявал да пусне някой и друг намек на блондинката. Годжи добивал все повече смелост и дори няколко пъти се пробвал да покани своя дългогодишна любимка на вечеря. Камелия много добре разбирала накъде духа вятъра, но е вряла и кипяла в тези игри.

Затова певицата успявала все така да отклони намеците и поканите му, че да не го обиди. Все пак, налага им се почти всеки ден да работят заедно. Надали именно Годжи би бил този, заради когото Камелия ще разруши дългогодишната си връзка с Цветин. На нея често й се налага да отклонява палави предложения от нахални ухажори и все удържа фронта, пише hotarena.net.

Милчев често използва позициите и влиянието си, за да си уреди нова мацка. Дружките му са категорични, че като си навие на пръста, че иска някоя красавица, трудно може да се спре пред нещо. На Годжи най-много му кълве сред танцьорките от балета. Те, горките си мислят, че като легнат с него, ще се издигнат в кариерата. Но, уви, стигат само до леглото му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба! Годжи точи лиги по Камелия, залива я с неприлични предложения (Как отвърна тя?)”

  1. Ники

    апр. 14. 2017

    Да ама не!!!!!! Само дето тази година продуцент на“ Гласът на България“ е Графа!😂😂😂😂

Добавете коментар