Родилката Мария Цънцарова се кълне, че няма да допусне грешката на Биляна Гавазова!

Родилката Мария Цънцарова се кълне, че няма да допусне грешката на Биляна Гавазова!
4.5 (90%) 2 votes

Мария Цънцарова си има едно наум заради случилото се с Биляна Гавазова!

Мария Цънцарова роди преди не повече от 24 часа, но не мисли за отпуск. Тя смята да отсъства от работа едва до края на телевизионния сезон, който е до лятото, научи Kliuki.bg.

Мария Цънцарова

Мария Цънцарова се страхува за работата си

Журналистката била толкова уплашена, че ще изгуби мястото си до Антон Хекимян, че казала на шефовете си да я броят отново на работа още от септември.

Мария Цънцарова издала пред близките си, че желае да се върне толкова рано не за друго, а заради примера, който Биляна Гавазова й даде. Последната бе изместена от партньорското място до Антон Хекимян, а докато беше в майчинство, арменецът сам водеше „Тази сутрин“.

В Би Ти Ви сякаш е практика да понижават служителките си след майчинство. Освен Биляна, която вече е водеща само на незначителна рубрика, Мариана Векилска също си изпати навремето.

Преди над 10 години, когато стана майка за втори път, Мариана бе изместена от кариеристката тогава Ани Цолова. И до днес Векилска не може да си върне същите позиции в телевизията, макар Ани отдавна да не е там.

Мария Цънцарова все пак ще си вземе 4 месеца, но не повече. Журналистката дори по време на майчинството си смятала да се обажда редовно в редакцията, за да не забравят за нея.

„Там бързо се забравят хората, всичко е подчинено на новото. Затова трябва да остана в полезрението им, работата ми в момента е истинска златна мина.“ – разправяла Мария пред приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар