Виктор Николаев бесен на Ани Цолова, без нея цялата му сутрин пропадна!

Виктор Николаев бесен на Ани Цолова, без нея цялата му сутрин пропадна!
4 (80%) 2 votes

Виктор Николаев не може да прости на Ани Цолова това, че я нямаше до него!

Журналистът Виктор Николаев се оказа в конфузна ситуация тази сутрин. Той се сдоби с един куп проблеми в отсъствието на Ани Цолова, научи Kliuki.bg.

Виктор Николаев и Ани Цолова

Виктор Николаев не може без Ани Цолова

Водещият на „Здравей, България“ видимо бе притеснен от техническите неуредици, които връхлетяха предаването. Това го накара да изглежда доста ядосан от случващото се в ефир.

Според слуховете, Виктор Николаев обвинявал именно Ани Цолова за неприятностите, които го връхлетели. По принцип тя му внасяла спокойствие в ефир и нейната липса доста го изнервила.

Ани днес почива заради Великденските празници. Двамата с Виктор се редуват по празници, но по-често дежурен е именно Николаев. Причината е, че журналистът предпочита да взима двоен надник за почивен ден, вместо да почива.

Виктор и Ани са тандем от много години и вече са станали съвършеният екип. Двамата се допълват отлично и само миг на отсъствие от някого от тях си личи веднага.

Интересното е, че когато започват да работят заедно, Цолова и Николаев не се харесват. Тя го счита за прекалено скучноват, а той нея за простовата. Впоследствие обаче разбират, че са създадени един за друг.

Що се отнася до дежурствата на Виктор Николаев, приятелите му се шегуват, че ако има как, ще работи и пред уикенда, за да печели някой лев отгоре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар