Една турска красавица от Белгия

Една турска красавица от Белгия
5 (100%) 1 vote

Една турска красавица от Белгия, става дума за Зейнеп Демирел, момичето е с турски корени, но е израснала предимно в Белгия. Но днес е най-известна в родната си страна Турция, където се завърна или по-точно се върна заради любимия си човек – Волкан.

Природната красота на Зейнеп Демирел е видна, затова и тя печели титлата за най-красива в Белгия преди около девет години, след това представя страната на Мис Вселена. Там се нареди сред първите 15 от всички красавици.

Открива любовта в лицето на популярния турски спортист Волкан Демирел (вратар на Фенербахче) още през 2010 година. Двамата стават семейство, имат момиченце Яде, а сега очакват и второто си дете. Тя е вече една малка госпожица.

Зейнеп печели овации и титли в Белгия с красотата си

Според публикации в турската преса се очаква то да е момче. Семейството е активна част от спортния живот и свят на нашата съседка – Турция.

Зейнеп Демирел – турска хубост от Белгия

 

Зейнеп се занимаваше освен с мода и реклами, също и с професионален спорт, беше част от волейболния женски тим на Фенербахче, коментират и от спортното издание – „Гонг.бг“.

Спортното семейство Демирел е харесвано и има много фенове в Турция, но и извън пределите й. Двойката е в хармония от доста години и са сред най-обичаните звезди.

Волкан Демирел и неговата хубава жена – звездна двойка номер едно на Турския спортен свят

И ние от светското издание за звезди „Клюки.бг“ желаем много здраве и щастливи моменти за турската, спортна фамилия Демирел, както и късмет с раждането и на второто им детенце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар