Любовницата на Веселин Маринов вкарва в затвора шефката на Агенция закрила на детето Добрич?

Любовницата на Веселин Маринов вкарва в затвора шефката на Агенция закрила на детето Добрич?
5 (100%) 1 vote

Любовницата на Веселин Маринов създаде огромни проблеми на шефката на Агенция за закрила на детето Добрич.

Магдалена Миткова ще бъде разследвана от социалното министерство заради извършено грубо нарушение на служебните си права. Тя си е позволила куп скандални своеволия в полза на Веселина Пеева, станала скандално популярна любовница на Веселин Маринов, научи kliuki.bg.

Миткова е поредната изгоряла покрай Веселин Маринов

Миткова е поредната изгоряла покрай Веселин Маринов

Ето и каква е схемата. Както вече цяла България знае, точно преди две години естрадният трубадур започва бурен романс с 42 – годишната бивша сервитьорка от Добрич Веселина Пеева. По това време тя не е омъжена, но има деца. Всичко в живота и е подредено до степен, че е презадоволена. За този неин статус грижливо се труди бащата на децата, който е уважаван бизнесмен с блестяща репутация.

Това обаче не успява да задържи Пеева в семейното гнездо и тя отлита при Веселин Маринов. Заради него загърбва децата и майчинските си задължения. Явно това за нея не е кой знае какъв проблем, защото не гори от майчина любов.

Едното си дете го е родила само защото вече било късно да направи аборт, а по-голямото е било подлагано на физически тормоз. Заради този скандален случай, на който има множество свидетели, срещу нея се води прокурорско разследване за лъжесвидетелстване.

След първоначалната секс афера и хормонални изблици, подучена от Веселин Маринов и неговия близък приятел и адвокат Иван Кръстев от Варна, Пеева решава изведнъж да влезе в образа на образцова майка. Тя изразява претенции за слагане на край на прокурорското разследване. Целта й не е да изчисти името си и да докаже истината. Просто иска да докопа парите на бащата на децата си.

Затова и естрадният трубадур й подшушнал какво да направи.

За да мине номера на триото на певеца – адвоката и блондинката е било нужно да се вземе експертно становище, написано от служител социален работник. В случая негова е думата дали майката може да се грижи за децата си или не. А отговорът е ясен предварително.

Веселина няма нужните финанси, за да изпълнява родителските за задължения. Получава заплата от 1500 лв на месец като секретарка към фирма собственост на бизнесмен, близък до Веселин Маринов. Но тази заплата е само на хартия, а договорът е фиктивен и важи докато мине делото, за да се води, че блондинката има постоянен доход.

Социалният работник трябва да прецени и нематериалната страна на родителството – дали майката е грижовна и любяща. И тук Веселина би трябвало да се провали с гръм и трясък по ясни вече причини. Дотук добре, но становището което Пеева получава, не е написано от социален работник, а лично от Магдалена Миткова.

Принципно, тя няма каквото и да е професионално отношение към случая. Въпреки това, заключението е предоставено с нейния подпис и печат на службата й която оглавява. Всичко това се случва на базата на лично отношение. Миткова и Пеева са си близки дружки и даже ходят заедно на танци. Не крият дружбата си и във фейсбук, пише hotarena.net.

Разбира се, действията на шефката на агенцията са нерегламентирани и незаконни и поставят на риск две невинни деца. За щастие, в социалното министерство е получена информация, че Магдалена е взела 2000 лв под формата на „почерпка“ за да направи закононарушението. Очаква се до дни да бъде образувана проверка от Инспектората на министерството. Така че номерът на Веселин Маринов, Веселина и адвокатът им може и да не мине…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Любовницата на Веселин Маринов вкарва в затвора шефката на Агенция закрила на детето Добрич?”

  1. Иво

    сеп. 02. 2017

    Екс съпруга на Веселина е голям педал. Как може да измисля тези лъжи? Познавам го и него и Веселина. Той освен,че пие и чука кур_ви (незнайно дори дали ги оправя или само пари им дава) с друго не знам дали се занимава. Алщохола не прощава на никого!

Добавете коментар