Рики Мартин пуска камерите у дома си

Рики Мартин пуска камерите у дома си
3 (60%) 2 votes

Рики Мартин пуска камерите у дома си, един от най-внимателно пазените лични животи е този на музикалната звезда с латино корени – Рики Мартин ще участва в риалити формат.

Макар личния свят на звездата винаги да провокира интерес поради сексуалната ориентация на Рики, той винаги е успявал да запази своите лични моменти далеч от общественото внимание.

Освен с хомосексуалния си живот, Рики Мартин предизвика смут и с това, че през 2008 г. стана родител на 2 момчета-близнци, родени с неговите гени от сурогатна майка.

Рики Мартин, интересен и провокативен от доста време, но с много фенове

 

Това беше още една от първите знаменитости предприели да станат родители чрез сурогатна майка.

Рики Мартин имаше четири годишна връзка с икономист на име Карлос, разделиха се 2014 година, а към днешна дата латино звездата е в отношения с художник от Швеция, със сирийски корени Джоан Юсеф. Двамата дори обмислят годеж и по сериозно узаконяване на връзката си.

Рики Мартин отново изненада феновете си идеята да допусне камерите вътре в одумвания си дом, за да стане част от предаване на живо, зрителите ще разберат как живее и как се държи Рики с близките си и ще опознаят кътчетата на дома му, коментират и от изданието за светски личности и истории – „Лайфстайл“.

Рики Мартин е баща на две момчета, родени от сурогатна майка

И ние от изданието „Клюки.бг“ харесваме Рики Мартин и се надяваме, че ще научим повечко подробности около интересния личен и професионален свят на поп и латино звездата Рики Мартин. Припомняме, че Рики стартира с музика на испански, после заложи на звученето на английски език, а днес отново се завръща към латино визията и звученето си, което повече му отива.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар