Роби Уилямс е на дъното

Роби Уилямс е на дъното
3.5 (70%) 2 votes

Роби Уилямс е на дъното, както сам признава световно популярният изпълнител, силно се е изчерпил в творбите си вече и иска промяна.

Носител на толкова много награди и отличия Роби Уилямс, един от най-хитовите музикални звезди признава, че определено се е изчерпал и в личен аспект, но особено много в творчески аспект.

Все по-трудно се оказало за Роби да измисля песни, които да са хитови и особено много се затруднявал в сътворяването на интересни заглавия за песните си.

Както коментират и в изданието „Лайфстайл“ Роби Уилямс е над 40 годишен вече и изпитва умора и сам коментира ефекта на славата, който го е изхабил.

За един изпълнител да не чува сам своите песни по радиото, да не може да поддържа постоянно нивото си на известност винаги е шок и стрес за всяка знаменитост.

Въпреки паузата и нуждата от промяна особено в творческата си дейност, Роби е убеден, че ще рестартира подобаващо и с новия си музикален проект ще зарадва положително себе си и най-вече множеството си фенове.

Роби Уилямс иска сериозна промяна и много вдъхновение, защото е изчерпан

Всички помним колко талантлив, но и колко проблемен може да бъде Роби, проблемите с алкохол, наркотици и това бе една тежка зависимост.

Въпреки това той постоянно се подлага на форми на лечение, за да е във форма за турнетата си.

И ние от изданието „Клюки.Бг“ си пожелаваме да видим отново Роби Уилямс в една от перфектните му форми и да бъде силно вдъхновен, да ни радва с интересни песни, защото макар зависимостите си, той е определено много музикален и доста талантлив, надарен човек. желаем му успех с новите му проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар