Щерката на Бионсе вече има своя марка

Щерката на Бионсе вече има своя марка
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Бионсе вече милионер и собственик на своя марка с името си.

След като преди около два месеца публично призна и се снима бременна Бионсе разкри и че ще става майка на близнаци. Поп звездата е само на 35 години и има момиченце от рап изпълнителят Джей Зи, скоро и още 2 бебенца.

Дъщеричката им, която се казва Блу Айви Картър вече ще има свой собствен бранд, който както обяви звездната й майка скоро ще бъде на много продукти за коса, тяло и други. Желанието на звездата на музикалната сцена – Бионсе е да направи Айви малък магнат още преди да бъде пълнолетна.

Бионсе очаква своите близнаци

Както знаем двойката музиканти са не само талантливи, което е факт от техните награди и отличия, но и двамата са също доста успешни в правенето на печалби, пари и бизнес, защото определено знаят как да се рекламират и продават.

Семейството ще си търси нов дом след появата на още две бебета заедно

Двойката е заедно от доста години и са едни от най-постоянните в кариерата и личния си свят звезди, както се пише и в други издания като например „Една.БГ“.

Първото дете на Бионсе с име Блу Айви – скоро ще бъде милионер и ще има своя марка едва на 5 г.

А сега двойката публикува и лична информация, че отиват на последна почивка преди появата на близнаците на популярния и екзотичен туристически обект – Бора Бора, за да се подготвят за вълнуващото събитие, коментират и от медиите.

И ние от изданието за светски истории – „Клюки.Бг“ им пожелаваме късмет и здраве за тях и всичките им близки, очакваме появата на наследниците-близнаци.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар