Бомба: Алисия официално разкри връзката си с Жоро Бирмата! (пусна и първата им снимка заедно)

Бомба: Алисия официално разкри връзката си с Жоро Бирмата! (пусна и първата им снимка заедно)
5 (100%) 1 vote

Алисия и Жоро Бирмата са двойка, певицата направи дълго чаканото признание!

Точно на големия християнски празник Великден поп фолк дивата Алисия предизвика сензация. Тя за пръв път публикува снимка с половинката си Жоро Бирмата. И даде така чакания отговор на въпроса заедно ли са двамата.

Алисия

Ето ги – Алисия и Жоро Бирмата бяха, са и си остават двойка. Всички клюки за раздялата им се оказаха лъжи

Както и сами ще се уверите, Георги Станоев и Алисия са двойка. Те не са се разделяли и помежду им не е имало скандали, каквито медии и завистливи източници им приписваха месеци наред.

Певицата и богаташкият наследник се снимаха заедно в ресторант, където са били с техни близки приятели по празниците. Двамата изглеждат страшно близки, а лицето на Бирмата сякаш сияе до изпълнителката.

Припомняме, че връзката им датира от около година. До момента обаче двойката беше хващана в крачка единствено в началото на любовта си, когато се връщаха от почивка в чужбина.

Тогава те бяха снимани на летището, а впоследствие започнаха да се крият от всичко и всички. „Алисия не искаше да демонстрира отново с кого е и какво става в личния й живот. Направи го с Ники Михайлов, но клюките и сплетните разрушиха отношенията им. Затова реши с Георги Станоев да не повтаря грешката си, но явно й е писнало да чете лъжи“, коментират близки до певицата.

Сега става ясно и защо Алисия толкова често е в компанията на майката на Бирмата – Лидка Скалата. Като същински бъдещи снаха и свекърва двете често се забавляват по женски. Така, както навремето Лидия Станоева правеше и с бившата на сина си Преслава.

След като Преслава и Жоро се разделиха обаче, отношенията на двете дами постепенно охладняха и се разтуриха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар