Сензацията на годината: Николета и Ники Михайлов вдигат сватба! (тя показа невероятната си булчинска рокля – СНИМКИ)

Сензацията на годината: Николета и Ники Михайлов вдигат сватба! (тя показа невероятната си булчинска рокля – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова ще мине през олтара за втори път!

И това ако не е сензацията на годината, здраве му кажи. Николета Лозанова се омъжва за втори път. Плеймейтката хвърли бомбата като показа булчинската си рокля. А този, пред когото ще се яви в нея, разбира се, е Ники Михайлов.

Николета

Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, тя избира булчинската си рокля

Вторият брак винаги е по-успешен от първия – поне така твърдят открай време врели и кипели в семейния живот. Безспорно това се отнася и за Николета. Още повече като имаме предвид, че Ники Михайлов беше и си остана голямата й любов.

Двамата имаха връзка много преди Николета да се запознае с Валери Божинов, на когото роди прекрасната дъщеричка Никол. Е, много вероятно е малката сладурана скоро да си играе с братче или сестриче.

Близки до обкръжението на Лозанова разкриха, че синът на Боби Михайлов й е предложил брак седмица преди Великден. Все още не можем да видим пръстенът, който е украсил ръката на водещата на „Папараци“, но се говори, че бижуто е с огромен диамант. А цената му е буквално фрапираща.

„Николета и Ники извървяха дълъг път от първата си връзка до днес. Тогава и двамата бяха още деца, а сега са вече зрели и отговорни хора, които умеят да ценят това, което имат. А и опитът им помогна много. И двамата осъзнаха, че Валери Божинов и Алисия са били просто период. През който трябваше да преминат, за да се преоткрият отново“, коментират източниците.

Роклята на бъдещата булка е ослепителна, какъвто се очаква да бъде и брачният й живот с Ники

Сватбата на двойката със сигурност ще е като в приказките и ще се състои още това лято. Предполага се обаче, че тържеството няма да е в България, за да избегнат целия медиен шум и суета около най-важния ден в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар