Мега скандал: Румен Радев и първата дама шокираха миряните на Великден! (виж чутовния им резил в храма)

Мега скандал: Румен Радев и първата дама шокираха миряните на Великден! (виж чутовния им резил в храма)
1 (20%) 2 votes

Румен Радев и Десислава Радева си навлякоха гнева на хората!

Навръх Великден президентът на България ген. Румен Радев и жена му Десислава Радева предизвикаха чутовен скандал. Точно в полунощ те, заедно с други високопоставени лица, запалиха свещи в храм-паметник „Св. Александър Невски“ в столицата.

Румен Радев

Румен Радев и Десислава Радева си опънаха червен килим пред храма

Този факт беше и си остана единственият нормален в целия цирк, който спретнаха, пише агенция Пик. Хиляди миряни останаха потресени от панаира на държавния глава и първата дама. Които, ако щете вярвайте, встъпиха в храма по… червен килим.

Да, същият червен килим, който опъват в Холивуд преди годишната церемония на Оскарите. С „малката“ разлика, че Оскарите са скъпо и помпозно събитие за богаташи, а Великден в храма е най-святият християнски празник. Призоваващ за смирение и доброта у миряните.

Къде е смирението на Румен Радев и Генерал Деси обаче, питаха се висящите отвън хора. Които така и не успяха да се доберат до вътрешността на храма, за да си запалят свещица. Те се тълпяха и блъскаха отвън, заобиколени от гардове на НСО, гледащи ги лошо и с подозрение.

Защото на Румен Радев и половинката му им се прииска да си постелят червен килим и да изпреварят дори царя Симеон Сакскобургготски и съпругата му доня Маргарита. По протокол те са тези, които трябва да стоят в непосредствена близост до Патриарх Неофит.

За резил обаче Румен Радев и Десислава Радева окупираха местата до главата на нашата църква. И то така, че ако можеха, щяха да се изтипосат директно до него на олтара.

Досущ като в Холивуд, но това е колосален гаф и грях към светлия християнски празник

„Такъв срам не сме гледали никога. Сигурни сме, че това е било идея отново на тази жена, която се взе за по-първа от всички първи дами в света. Дай й само да се показва и да се бие в гърдите. А как досега не се сети и едно благотворително събитие да инициира?! Жалко за Радев, който я слуша, защото това е на път да му изяде главата“, коментират очевидци на картинката в храма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар