На 84 години „пресният“ татко Ицко Финци шокира с разкритие! (истината ще ви разтърси)

На 84 години „пресният“ татко Ицко Финци шокира с разкритие! (истината ще ви разтърси)
Гласувайте за статията

Ицко Финци стана татко преди дни, малката Матилда е прекрасно бебе!

Ицко Финци има двоен повод да почерпи. Първият е, че преди дни стана татко на живо и здраво бебе. Което заедно с половинката му Лиза Боева нарекоха Матилда.

Ицко Финци

Ицко Финци разтърси с признанието си, иска да прави още бебета

Вторият повод е повече от ясен. Че кой друг се е осмелил и е успял да стане баща на тези години?! Родилката Лиза Боева е режисьор и е с рекордните 45 години по-млада от актьора Ицках Финци.

След като научил, че Матилда е проплакала за първи път, Финци се озовал буквално след минути в болницата. И пред очите на смаяните лекари и сестри разкрил, че е готов и има силите да прави бебета, докакто е жив.

„Искам деца. Още и още деца от Лиза. И ако тя е съгласна, за мен проблем не съществува. Да създадеш потомство е нещо велико и изобщо не обръщам внимание на приказките на тесногръди и злобни хорица“, коментирал актьорът.

Малко след раждането, по телефона му честитил и първородният му син Самуел Финци. Интересното е, че самият той е на 51 години. И дори се пошегувал с баща си, че може да е дядо на сестричката си.

Въпреки това обаче той нямал търпение да види малката принцеса и да я увери, че батко й винаги ще я пази и закриля. Припомняме, че Ицко Финци и Лиза Боева са заедно от 2013-та година. Тогава тя се премести да живее в дома му под предлог, че бяга от мъжа си и тормоза му.

Едва миналата година двамата признаха чувствата си публично. А не след дълго стана ясно и че Лиза е бременна. Мнозина, разбира се, още не одобряват връзката им заради огромната разлика, камо ли появата на бебе. За семейството обаче това няма никакво значение, защото се чувстват по-щастливи от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар