„Великата“ Рени реве с глас: Виж къде я натикаха да пее, никой не я отразява! (кариерата й свърши – снимки)

„Великата“ Рени реве с глас: Виж къде я натикаха да пее, никой не я отразява! (кариерата й свърши – снимки)
Гласувайте за статията

Рени се завърна в България с идеята, че ще стане най-голямата звезда!

Помните Рени, нали?! Или е по-добре да ви подсетим като кажем Рени Нобела. Както я нарекоха зрителите след излагащото й участие във Вип Брадър. Рени влезе във формата уж, за да възроди кариерата си, а постигна обратен ефект.

Рени

Рени удари дъното, стана за смях и резил

Това, което успя да направи, е да стане за смях дори на малките деца с простотиите, които надрънка на килограм. След напускането на Къщата, тя отново потъна в забвение и дори не получи своя единствен звезден миг.

Напротив. В момента Рени се късала от яд и мъка, че е захвърлена в девета глуха. И единственият начин да изкара някой лев е да пее по квартални кръчми, никому неизвестни при това.

Както сами ще видите, наскоро певицата извила глас в едно малко заведение, намиращо се в една от глухите улички до Министерството на земеделието. И не, защото много са искали точно тя да врещи там, а защото собственикът на ресторанта й е близък приятел. Който проявил съчувствие.

Очевидци, присъствали в заведението същата вечер разкриха как абсолютно никой от клиентите не е обръщал внимание на Рени. А много от хората дори се опитвали да я надвикат, за да си чуят приказката с компанията.

Милата се напъва като невидяла, но никой не я отразява

„Горката, ходеше като закъсала цветарка от маса на маса и се опитваше да развълнува гостите, но уви. Хората дори не я поглеждаха. Абе, все едно им бяха докарали някоя от улицата да грачи там. Никой не се и сети, че пред него стои великата (по нейните думи) Рени“, разказват източниците.

Май на Ренито не й остава друго, освен да се напъне и да си намери солиден и богат мъж, който да я издържа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар