Супер изненада в „Откраднат живот”: Няма да повярвате коя жена избира д-р Тасев? (Шок и ужас в следващите епизоди)

Супер изненада в „Откраднат живот”: Няма да повярвате коя жена избира д-р Тасев? (Шок и ужас в следващите епизоди)
Гласувайте за статията

Д-р Тасев от „Откраднат живот” е поставен пред драматичен избор

Д-р Тасев от „Откраднат живот” ще открехне неподозирани тайни от миналото си. В следващите епизоди на хитовата лекарска сага ще стане ясно коя жена ще избере до себе си младият хирург. Дали това ще бъде стажантката и състудентката му д-р Вяра Добрева или жената, родила дете на доц. Петър Захариев.

д-р Тасев

Д-р Тасев е пред труден избор

Но случка от миналото ще разкрие д-р Борис Тасев в светлина, който никой не е подозирал. Ще блесне цялата истина какъв е всъщност младият коремен хирург. Тази негова дълбоко пазена тайна ще предопредели избора на жената, която ще застане до него.

Не само героят на Наум Шопов-младши пази дълбоко своите странности. И дилеми. Наталия също ще бъде изправена пред избор. Дали да приеме предложението за брак от д-р Калин Генадиев или не. Здравословните й проблеми ще я накарат ли да се откаже да бъде с мъжа, когото обича, за да му роди дете.

Или напротив, няма да се отдръпне от щастието и животи си, заради страховете си.Бременна пациентка ще сложи неочакван край на тревогите й. Още една двойка в МБАЛ „Св. Кирил” ще се изправи пред своя избор. Един от лекарите ще получи неочакван дар-домашен любимец. И то докато спасява човешки живот.

Евгения ще признае нещо неочаквано за проф. Генадиев. Това ще сложи край на досегашните й взаимоотношения с проф. Камбуров.Дали ще прости на мъжа си или развръзката помежду им наближава скоростно?

Дали най-накрая ще приключи съревнованието между д-р Вяра Добрева и гинеколожката д-р Галя Стилянова? Коя ще стане жената до д-р Тасев. И дали след избора той ще продължи да се колебае дали решението му е правилно. Или е тръгнал по грешния път?

Изненадите в новите серии на „Откраднат живот” не спират. Решенията нямат нищо общо с досегашната реакция на героите.

Пътищата, които избират са неочаквани, изненадващи и провокирани от много неща. Ето още какво са ви подготвили продуцентите на хитовата лекарска сага. Това ще разберете от сериите тази седмица по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар