Роднините на Софи Маринова в истерия: Гринго ни почерни живота! (Мъката им е огромна)

Роднините на Софи Маринова в истерия: Гринго ни почерни живота! (Мъката им е огромна)
Гласувайте за статията

Роднините на Софи Маринова са в шок

Роднините на Софи Маринова не могат още да повярват какво се случва. Гринго е решил да сложи ред в живота си и този на любимата си. Като е започнал с финансите на гласовитата ромка. Едрият мъжага е забранил повече да пилее луди пари по своите роднини.

Софи Маринова

Софи Маринова врътна кранчето на родата си

Милостивата поп фолк дива издържаше доскоро цялата си фамилия. Те се хранят на неин гръб години наред. Но накрая последното й актуално гадже е решил повече да не продължава в този дух.

Заради което Софи Маринова е спряла вече издръжката на многобройната си фамилия. Звездата на „Пайнер” пращаше пари не само на своите родители в Етрополе.

Тя хранеше и тримата си братя, жените и племенниците си. Всеки месец фолкаджийката им даваше по хилядарка на калпак. Но Тодор Давидов-Гринго е забранил повече да го прави.

В момента гласовитата ромка живее в затворен комплекс „Макси” в столицата. Там тя обитава жилище заедно с любимия си и сина си Лоренцо. Но двойката иска да се премести в по-просторен дом.

Заради което тя е врътнала кранчето на роднините си. Те са шок от решението на известната певица. Но поп фолк дивата им обяснила, че планира сватба и бебе, и за това няма да ги издържа повече.

„Този Гринго ни почерни живота!От както Софка се събра с него, нашето вече свърши! Само него гледа! Каквото той каже, това става”, недоволстват от родата й.

Софи Маринова не е спряла само финансирането на родителите си. Но и на тях им е намалила мизата. Като всеки месец им дава по петстотин лева, за да имат за харчене. Като им казала, че не може да отдели повече, както го правила преди. Защото вече има ново семейство. И се надява пак да стане майка в най-скоро време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар