Камелия зашлеви Глория и Симона: Исках цяла България да види истината! (шамарът е страшен)

Камелия зашлеви Глория и Симона: Исках цяла България да види истината! (шамарът е страшен)
5 (100%) 2 votes

Камелия показа, че е по-умна и находчива, отколкото си мислехме!

Поп фолк дивата Камелия, която е и ментор в „Гласът на България“, зашлеви звучна плесница на колежката си Глория. А покрай нея и на дъщеря й Симона Загорова. Ками се оказа по-умна от очакваното и показа истината за примата на фолка.

Камелия

Камелия се оказа по-умна от очакваното, направи се експеримент и успя да докаже своята истина

Както всички знаем, в двубоя на шоуто в неделя Симона Загорова се изправи срещу даровития 16-годишен Радко Петков. Менторът им Иван Лечев трябваше да избере само един от двамата. И след жестоки терзания и сълзи, предпочете да остави в отбора си Радко.

Симона Загорова беше на косъм да напусне формата, ако Поли Генова и Камелия не я бяха „откраднали“. Двете певици я пожелаха в отборите си като решението при коя да отиде, остана изцяло на Симона.

Щерката на Глория втрещи всички като за втори път пренебрегна Камелия и избра Поли Генова. Веднага след това коментарите не закъсняха, а мнозина се чудеха защо Камелия си причинява сама това унижение.

Е, оказа се, че постъпката й е далеч по-хитра. А Камелия успя да покаже на всички за какво става дума в чалга гилдията. Пред свои познати, „златната рибка“ разкрила, че първо се е поколебала за миг, но после нарочно е натиснала бутона. Като много добре е знаела как ще реагира Симона Загорова.

„Исках да го направя. Исках цяла България да види истината и да проумее какъв змиярник е поп фолк гилдията. Радвам се, че се измъкнах сама от там, от това гнездо на оси и на комплексирани и нещастни женици, дпаращи за минута блясък и слава“, споделила Камелия.

Очевидно и в двата случая Симона Загорова е гласувала под давлението на родителката си, макар и косвено. Защото отлично знае накъде да се насочи, за да няма после хър-мър, коментират по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар