Чудовищно: Таня Боева изостави съпруга и детето си заради млад богаташ! (близките й са потресени)

Чудовищно: Таня Боева изостави съпруга и детето си заради млад богаташ! (близките й са потресени)
5 (100%) 1 vote

Таня Боева заряза не само мъжа си, но и детето си, за да гони бляскав живот!

Помните ли Таня Боева?! Певицата, която стана по-известна с това, че оперира големия си нос, отколкото с творчеството си. А хитовете й, колкото и малко да бяха, са дело на композитора Михаил Бургуджиев. Който беше неин съпруг.

Таня Боева

Таня Боева потресе близките си с това, което направи. Разби си семейството, за да гони богаташ в Америка

Казваме беше, защото след 18 години брак Таня Боева заряза Мишо преди няколко месеца. А причината била, че видиш ли, той не можел да й осигури луксозния и красив начин на живот, за какъвто си мечтаела.

Припомняме, че Михаил Бургуджиев беше плътно до нея и не я предаде нито за миг в периода на най-голямата им трагедия, когато певицата изгуби детето си. За благодарност обаче, сега той получи от нея червен картон.

Но дори това не е най-фрапиращото. Чудовищното, според близки до Таня Боева източници, е решението й да изостави и сина си, за да хукне за Америка. И то, за да пристане на млад и богат нашенец, с когото се запознала чрез интернет.

Миналата седмица Таня Боева отлетяла за САЩ като парясала сина си и го оставила единствено на грижите на баща му и неговите родители. Убедена, че личното й щастие я чака отвъд океана, Боева си била камшика без никакви угризения.

„Потресени сме. Не е възможно нормален човек да направи това. Как не я е срам да си остави детето и да хукне подир чепа на някой си, било то и богаташ?! А Мишо толкова години я носеше на ръце. Беше й съпруг, приятел, композитор, озвучител. Всичко, което можеш да си представиш. Той я направи известна, иначе сега сигурно щеше да продава гащи на битака“, гневят се източниците.

И се надяват, че един ден тя горко ще съжалява за жестокото си решение. Но Мишо надали ще й прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар