Близките на Диляна Попова с шокиращо разкритие за състоянието й! (проблемът се задълбочава плашещо)

1

Диляна Попова е изпаднала в това състояние малко след раздялата с Асен Блатечки!

Красивата Диляна Попова от години е обект на засилено медийно внимание. Причината, разбира се, е забранената й любов с Асен Блатечки. На когото манекенката роди и син Борил.

Диляна Попова
Диляна Попова страда от паник атаки заради Асен Блатечки

Макар че актьорът призна детето и му даде името и грижите си, той заряза майка му още бременна. Приел връзката си с Диляна Попова за грешка, Блатечки си посипа главата с пепел и се върна да моли за прошка жена си Катерина Горанова.

От този момент нататък животът на Попова се преобърнал на 180 градуса, това разкриха наскоро нейни близки. Повече от година Диляна игнорирала проблема и се опитвала да мисли единствено за детето си, но напразно.

Оказа се, че манекенката е връхлетяна от жестоките и все по-чести в съвремието ни паник атаки, които те карат да се чувстваш като парцал. Състоянието й се задълбочавало с всеки изминал ден, а паник атаките идвали в мига, в който тя остане сама.

„Диляна започна да изпитва неистов страх от самотата, това я убива. Депресията й е голяма и тя е причината майка й да дойде да живее с нея и с Борил. Жената се опитва да помогне с каквото може, но Диляна сама трябва да осъзнае проблема си и да потърси помощ“, коментират източниците.

Нейни приятели я съветвали да се консултира с психолог, но тя още отхвърляла тези предложения и смятала, че ще се справи сама. За всичко това обаче повечето познати на Попова обвиняват само и единствено Асен Блатечки.

Който употреби красавицата, докато му беше интересно. А след това подви опашка и изтича при съпругата си, като показа червен картон на тази, която го дари със син.

1 коментар
  1. eva казва

    Какво означава „употребил“ я ? А тя къде е била докато я е употребявал- в безсъзнание ли ? Всичко е с нейно осъзнато съгласие , какво ли е очаквала от връзка със семеен мъж ?
    А после олеле….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.