Краси Радков слабее по неволя, вече е на ръба на силите си! (Вижте причината)

Краси Радков слабее по неволя, вече е на ръба на силите си! (Вижте причината)
Гласувайте за статията

Краси Радков със сигурност е искал да свали някой и друг килограм, но не и по този начин!

Комикът Краси Радков се топи по неволя. Напоследък той е неспособен да яде нищо друго, освен течни храни. Това осезаемо се е отразило на фигурата му. Промяната обаче не идва по негова воля, а е в последствие на друг здравословен проблем, който се е захванал да реши, узна kliuki.bg.

Краси Радков предпочита да е сит, вместо слаб

Краси Радков предпочита да е сит, вместо слаб

Зрителите и познатите на комика веднага забелязали метаморфозата и сметнали, че най-сетне е решил да се вземе в ръце и да стопи наднорменото тегло. Краси Радков е свалил 9 килограма за малко повече от месец. А причината е не суета и притеснение килцата да не навредя на здравето му. Той просто се е хванал да сменя изцяло зъбите си.

Така му се налага през ден да е на зъболекарския стол, за да му бъдат извадени всички негови зъби и да бъда сменени с изкуствени. Все пак, актьорът е човек, който се показва през ден по телевизията, а и присъства на много събития. Усмивката му е не по-малко важна от фигурата. За зло или за добро, Краси Радков е успя с един куршум да отстреля два заека.

Хем скоро ще се фука с изцяло нова фасада, хем и коремчето, дето все му пречи, се е стопило. Той разкрива, че го кара само на кисело мляко и бебешки пюрета. Разбира се, този режим го докарва до крайни състояния, защото е виден чревоугодник. Но все си повтаря „Трай, бабо, за хубост!“, пише bgdnes.bg.

Ако не е принуден от обстоятелствата, комикът не ми могъл да си причини подобно нещо като диета. През годините е правил куп неуспешни опити и вече ги е оставил зад гърба си. Краси Радков се е изкушил да се сдобие с нова усмивка покрай Годжи, който отскоро се фука с холивудски бели зъби. За разлика от басиста, Краси Радков няма търпение да му кажат, че може да яде каквото иска, за да се натъпче със суши и сладките на жена си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар