Мира Добрева изненада Жоро Торнев с този лукав ход! (Ето къде избягаха)

Мира Добрева изненада Жоро Торнев с този лукав ход! (Ето къде избягаха)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева отпраши тайно на почивка

Мира Добрева надроби страшен гаф, но отърва уволнението. Водещата на БНТ е на почивка в Прага, в компанията на съпруга си Жоро Торнев и двете им деца. След публичния скандал режисьора погледнал с други очи на иначе кротката си женица.

Мира Добрева

Мира Добрева спасява брака си с хитър ход

Красивата новинарка не спира да демонстрира голямата си обич към законната си половинка. Опакият режисьор й слагаше рога и то публично. Отношенията им бяха на кантар, когато той инатливо влезе в Къщата на Големия брат. И там бе в компанията на екс любовницата си Надя от „Елит”. Но двамата се държаха като напълно непознати.

Мира Добрева публично призна преди време, че мъжа й е изневерил. И така я наранил жестоко. И докато всички очакваха да го изгони и то заслужено, тя му прости. И го прибра отново.

Като не спира да демонстрира покорство и робска привързаност. Дори нейните близки не одобряват поведението й. Но хубавицата парира негативните им коментари с признанието, че не може да си представи живота без режисьора.

А изцепката й от ефира на БНТ, която за мнозина е непростима, накарало мъжа й да я погледне с други очи, коментират източници. Припомняме, че водещата интервюира нашарен младеж, фен на Левски. Тя помислила, че той е почитател на Дякона, а се оказало, че е на футболния отбор.

Но хубавицата не се притеснила да опипа добре татуировките му, за да се увери, че са автентични. Заради постъпката й в социалните мрежи я оплюха здраво и дори поискаха уволнението й от националната медия. Но Жоро Торнев изненадващо я подкрепил. И дори предложил семейството да замине на екскурзия в столицата на Чехия, за да отшуми гафа.

„Жоро Торнев е чудак. Едва ли тази случка ще го кротне, за да не изневерява на Мира. Но това бе добър ход от нейна страна, за да ангажира вниманието му. Вероятно тази е причината да се държи толкова фриволно с младежа, от когото взе интервю.

Защо знае, че мъжа й иска пикантни и интересни неща, които да държат будна любовта му. Той носи търсещата натура на твореца и иска все да му е интересно”, коментират го колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар