Топ сензация: Нина Добрев вкара в кревата Орландо Блум?

Топ сензация: Нина Добрев вкара в кревата Орландо Блум?
5 (100%) 1 vote

Нина Добрев най-после свали Орландо Блум

Нина Добрев и Орландо Блум са най-прясната светска двойка в Холивуд. Поне така тръбят чуждестранните медии. Канадската актриса с български корени най-после успя, прилапа този красавец. Звездата от „Дневниците на вампира” му се бе наточила отдавна.

Нина Добрев

Нина Добрев най-после прилапа Орландо Блум

Поне така сочи статистиката. Дълго време нашенката и звездата от „Карибски пирати” бяха приятели. Те се познаваха в годините назад. Нина Добрев бе дружка и със съпругата му Миранда Кер. Но щом съпрузите се разделиха официално, приятелката му Нина Добрев щедро му предложи рамото си. За да си оплаче на него.

После Орландо Блум се загаджи с певицата Кейти Пери. Но двойката не издържа дълго и влюбените се разделиха. Нашата актриса също се раздели с колегата си Иън Съмърхолдер, след три годишна връзка. Но не скърши приятелството си с него. Дори твърди, че често посещава дома му, където екс гаджето й живее със съпругата си Ники Рийд.

Орландо Блум официално обяви раздялата си с певицата през февруари тази година. И двамата се оказаха свободни. Според клюката между тях отдавна прехвърчали любовни искри, но никой не е направил първата крачка. Досега. Но през този уикенд двамата пристигнаха заедно на музикалния фестивал „Коачела”.

И това даде повод на медиите да ги обявят за новата светска двойка.А след като се раздели с Кейти Пери, актьора призна за чувствата си към българката.
Орландо Блум обаче отказва публично да признае за любовта си към Нина Добрев.

Чаровницата обаче е бясна заради това негово решение. Защото от една страна актьора е доста солиден трофей за нея. А от друга иска да заяви на света, че той е само неин и никой не трябва да си позволява каквото и да е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар