Слави Трифонов взриви България: Ето какво ще съобщи днес! (разкритията са страшни, чашата преля)

Слави Трифонов взриви България: Ето какво ще съобщи днес! (разкритията са страшни, чашата преля)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов не е спал цялата нощ, решението му е окончателно!

На път да взриви държавата е шоумен номер едно Слави Трифонов. Снощният скандал с Би Ти Ви преля чашата не само на неговото търпение, но и това на зрителите. Припомняме, че шоуто му беше спряно от ефир едва 15 минути преди старта.

Слави Трифонов

Слави Трифонов тропна по масата, краят на отношенията му с Би Ти Ви настъпи. Скандалът е огромен

А причината за това беше скандалното интервю с журналиста Васил Иванов, който същия ден обяви напускането си от Нова телевизия заради цензура.

Васил Иванов обвини ръководството на Нова и най-вече шефката на „Новини и актуални предавания” в угодничество към властта и властимащите. И в безогледна цензура, която е налагала от години спрямо разследванията на журналистите.

„Шоуто на Слави беше спряно заради мен. Казали са му да отрече частта от предаването с интервюто ми, но той е отказал. Това е истински мъж, доказа го. Заради истината обаче и заради всички скандални факти и доказателства, които предоставих в това интервю, Би Ти Ви реши отново да приложи сила”, обясни Васил Иванов.

Близки до Слави Трифонов разкриха, че на днешната пресконференция ще бъде излъчен епизодът от вчера, който буквално ще взриви цяла България. Той ще бъде излъчван спокойно по интернет и всеки може да го види.

Кулминацията на всичко обаче ще бъде официалният край на отношенията между Слави и Би Ти Ви. Дългия ще напусне телевизията с гръм и трясък, като дори може да потърси правата си по съдебен път.

„Тези хора на практика саботират вече две негови предавания. И това няма да спре, то ще продължи. Затова Слави и екипът му вече нямат място в тази медия на цензура и угодничество”, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Слави Трифонов взриви България: Ето какво ще съобщи днес! (разкритията са страшни, чашата преля)”

  1. jjk

    апр. 19. 2017

    тоя юнак сега трябва да гостува на Гала и Ани Цолова, белким ги спрат и тях

Добавете коментар