Бомба: Ето я новата фаворитка на Слави Трифонов! (Снежана беше резерва на златните момичета – СНИМКИ)

Бомба: Ето я новата фаворитка на Слави Трифонов! (Снежана беше резерва на златните момичета – СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов намери заместничка на Мартина Огнянова!

Мартина Огнянова отдавна е изтрита от живота на Слави Трифонов, че и забравена. Въпреки това обаче, след края на тази дълга връзка, шоуменът остана сам. Приписваха му една-две забежки с Натали Трифонова и с Преслава, но те се оказаха лъжа.

Слави Трифонов

Ето я Снежана, която успя да завърти главата на Слави Трифонов

Истината обаче е, че след дълга почивка и повод да преоткрие себе си, Слави Трифонов се обвърза отново. И момичето не е кое да е, а 20-годишната гимнастичка Снежана Дечева.

Името й сигурно не ви е познато, но Дечева години наред беше резерва в отбора на златните момичета по художествена гимнастика. Хубавицата си остана в резервите и не успя да се включи в официалния тим при другите красавици, заради множество травми и контузии, които получавала през годините.

Тя обаче е професионалист, а със Слави Трифонов се запознала покрай подготовката на предстоящото му шоу „Има такива българи“. То ще се състои през юни в зала Арена Армеец, но подготовката вече трескаво тече.

Още от първия миг, в който Слави видял Снежана, я харесал много. Той търсел да наеме наистина добри балерини и гимнастички, отделно от неговия балет Магаданс. И Дечева извадила късмет.

Безспорно е готино гадже, в пъти по-красива от Мартина Огнянова. Която изобщо не блестеше с хубост

„Определено извади късмет, но участието й в шоуто няма нищо общо. Късмет е, че завъртя главата на Слави и като нищо ще му стане новото сериозно гадже. Защото, за разлика от повечето му бройки, тази мацка има глава на раменета си и я използва“, коментират източниците.

Оттук нататък можем само да чакаме и да видим дали пък точно Снежана няма да се окаже половинката на Дългия. С която той най-после да се реши да създаде стабилно семейство и да има деца.

 

Мнозина ще завидят на Слави за това парче

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Ето я новата фаворитка на Слави Трифонов! (Снежана беше резерва на златните момичета – СНИМКИ)”

  1. Ина

    апр. 20. 2017

    Слави се олива с педофилията си, която всички смятат за нещо нормално. Петдесет годишен с двайсетгодишни, и налага този модел на обществото. Това е неморално, бе хора. Каква ще е следващата крачка, петдесетгодишни с 14 годишни деца? Като в мюсюлманския свят? Голяма простотия. А девойките защо са с него, не са ли поредните златотърсачки? И този модел също от известните личности се натрапва в обществото. Какво семейство ще е това, какви деца ще възпита, Слави не е модел за подражание, Слави е резил.

  2. пешо

    апр. 21. 2017

    Абе,хайде стига сте заблуждавали и лъгали обществото.Цяла България знае за връзката на Слави и Преслава

Добавете коментар