Радина Кърджилова откачи: Виж какво се случва с бебето й! (още подробности)

Радина Кърджилова откачи: Виж какво се случва с бебето й! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Радина Кърджилова тотално превъртя заради малкия Христо!

Актрисата Радина Кърджилова се е променила коренно от раждането на малкия й син Христо. На мястото на предишното весело, безгрижно и дори диво и лудо момиче, сега стои зряла и отговорна жена.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова се вманиачи в бебето си, не дава на никой друг да се доближи до него, подлуди и близките си

Дотук добре, дори е похвално, че Радина е пораснала и се е превърнала в майка за пример. Това, което притеснява и дори шокира близките й обаче, е прекомерната втораченост в детето и пълното недоверие към всички останали. Дори и родителите й.

Източници, близки до половинката на Деян Донков разказаха, че Радина Кърджилова се е вманиачила в бебето дотам, че отказва да позволи на друг да се грижи за него. Тя не искала да го остави дори за няколко часа на собствените си родители.

Затова постоянно го мъкне със себе си в театъра и на репетиции. Които репетиции даже прекратявала, за да нахрани Христо. Деян Донков не бил съгласен с поведението и начина на мислене на половинката си, но тя не искала и да чуе.

„Деян много я обича тази жена. Какъвто е луд и чепат, иначе в никакъв случай нямаше да й позволи да размята бебето тук и там. Той й предложи да го оставят при роднини, да наеме дори бавачка, но не. Радина си знае своето, а той се съгласява с нея, защото не иска да я тревожи“, коментират източниците.

За второ бебе обаче към момента не може да се говори. Малкият Христо достатъчно подлудил майка си и покрай нея и баща си, че нито Деян, нито Радина смеели да си помислят за нова бременност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар