Игра на нерви: Слави Трифонов вбеси ръководството на bTV с решението си! (Отиват на съд – още подробности)

Игра на нерви: Слави Трифонов вбеси ръководството на bTV с решението си! (Отиват на съд – още подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов започна игра на котка и мишка с Би Ти Ви!

Игра на котка и мишка или кой пръв ще се подхлъзне и ще падне в пропастта. Това опъване на нерви започна Слави Трифонов по време на пресконференцията днес. Тя завърши преди половин час, а на нея присъстваше журналистът Васил Иванов от Нова телевизия.

Слави Трифонов

Слави Трифонов започна жестока игра на нерви с Би Ти Ви

Припомняме, че точно Иванов беше причината Би Ти Ви да спре предаването на Слави Трифонов снощи. Заради скандални схеми и брутална цензура в Нова ТВ, които разследващият журналист трябваше да разкрие пред Дългия и зрителите.

„Би Ти Ви няма да ме спрат. Да, това е игра на нерви и ще видим кой ще издържи до края. Телевизията не може да направи нищо срещу мен. Може да спре предаването ми, но не може да ме уволни, защото аз не съм неин служител. Аз съм съдружник и бизнес партньор. Така че оставам в играта и ще видим какво ще последва“, заяви Слави Трифонов.

Той обясни, че ако сега скъса договора си и избяга от Би Ти Ви, тя има пълното право да го съди. Пред съда обаче се кани да ги изправи той, ако спирането на предаването му стане систематично. По закон имал пълното право на това.

„За систематично рязане на готови предавания, това има съвсем друго изражение пред съда. Аз съм бизнесмен и не съм от вчера. Имам и отлично подготвени адвокати, до които се допитвам за всеки подобен казус. Не смятам да бягам. Оставам и продължавам, но по моя си начин. Не по техния. Пък да видим какво ще излезе накрая и кой кого ще съди, ако се наложи“, категоричен е Слави Трифонов.

Тази вечер той е подготвил скандално разследване за Валери Симеонов, подкрепено от всички гледни точки. Предположи обаче, че „Шоуто на Слави“ отново ще бъде спряно и затова лично покани журналистите да присъстват на заснемането му в студиото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар