Маги Халваджиян удари дъното с нечовешка злоба срещу Слави Трифонов!Арменецът Маги Халваджиян от снощи не е млъкнал по казуса Слави Трифонов,

Васил Иванов и Би Ти Ви. Толкова активен във Фейсбук не бяхме го виждали. Днес обаче мина всички граници на нормалността. [caption id="attachment_383906" align="alignright" width="261"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян върти едно и също като развален грамофон от снощи[/caption] След като от вчера наду главите на хората с това как аджеба, Слави Трифонов трябвало да си скъса договора с Би Ти Ви и да напусне, ако му стиска, преди малко арменецът скъса синджира тотално. "Естествено, че бях прав! Понякога ми става скучно! Толкова е предвидимо всичко", ухили се Маги Халваджиян. Видимо доволен, че Слави не се е проявил като мъжкар (по неговите разбирания) и е предпочел да остане в играта, вместо да избяга и да се скрие като мишка. Това, което възмути и потресе потребителите обаче, е фактът, че претендиращият винаги за позиция и мнение Халваджиян не обели и дума за основното. За причината, поради която "Шоуто на Слави" беше спряно снощи. А именно разследващият журналист Васил Иванов и доказателствата му за цензура и подмолни игри в Нова телевизия. "Защо бе, Маги, не повдигнеш този въпрос?! Защо не поканиш Васил Иванов в "Господарите" и не му дадеш думата. А цял ден въртиш едно и също - дали Славчо щял да си скъса договора. Май ти си пазиш хляба в Нова тв и гледаш да отклониш вниманието", коментират потребители. "А ти защо не си скъсаш договора с Нова? След като аргументирано и доказано се видя, че манипулира, цензурира и участва в неморални схеми? Морално ли е да си партньор на такава медия? Хайде стига...", изригва друга потребителка. "За кое бяхте прав? Че си затваряте очите за манипулациите,за които е виновна телевизията,в която вие работите", "Халваджиян нали си взимаш хонорарите и за това ти дърпат конците палячо", "Харесвах те, но с тези изказвания тотално ми падна в очите. Не прочетох дали подкрепяш Васил Иванов? И това ли е телевизията / визирам Нова/, която подкрепяш. Браво, продължавай да угодничиш на Нова ТВ".

"Как ще обърне внимание на другото, човека си е супер в Нова! Просто трябва да имаш топки за някой нещо, каквито очевАдно има само Слави!!!!" - това са само малка част от гневните коментари в профила на Маги Халваджиян.

Само минути след които Магърдич написа нов и обширен статус. В който с цяло гърло викна: "За пресконференцията на Слави - Браво"! Тълкувайте го така, както искате!