Брад Пит съвсем побеля: Дъщеричката ми за малко да умре, Анджелина е виновна!

Брад Пит съвсем побеля: Дъщеричката ми за малко да умре, Анджелина е виновна!
4.5 (90%) 2 votes

Брад Пит е решен да си върне децата час по-скоро.

След краткото повърхностно примирие между Брад Пит и Анджелина Джоли, двамата отново са на нож. А причината пак са децата им. Актрисата си издейства временно попечителство, но все още законният й съпруг е твърдо решен да ги прибере при себе си, защото са в риск, узна kliuki.bg.

Брад Пит няма доверие на Анджелина

Брад Пит няма доверие на Анджелина

Една драматична случка с, за щастие, не фатален изход, е подпалил отново фитила на Брад Пит. Джоли постоянно пътува по целия свят заради работата си към ООН. Преди дни тя е била на поредната конференция в Женева. Докато е изнасяла реч, близнаците Виван и Нокс са били поверени на грижите на детегледачка.

Тя е извела хлапетата на разходка в лондонския Хайд Парк. По едно време се е заиграла с Нокс, който карал колело. През време, в което Вивиан и била без надзор, тя се ударила на метален парапет. Присвита от болка, малката е лежала на земята съвсем сама близо десет минути преди да дойде бавачката.

Щом научил за нелепия инцидент, Брад Пит буквално побеснял. Той бил готов веднага да си хване самолета и да вземе близнаците при себе си. Добре че ударът не е бил силен, защото случката е можело да не завърши щастливо. А и Вивиан е можело да стане жертва на недоброжелатели и, недай си Боже, да бъде отвлечена, пиеш hotnews.bg.

Децата на актьорското семейство сега са поверени на грижите на майка си. Тя, обаче, ги вижда доста рядко заради многото си ангажименти. Затова и те са почти постоянно в компанията на бавачки, което не е особено положително за развитието им.

Напоследък Брад Пит почти е преустановил почти всичките си професионални ангажименти и е напълно готов да се посвети изцяло на децата си. Сега само му остава да се пребори в съда за попечителството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар