Фенките в шок: Наум Шопов vs. д-р Тасев от „Откраднат живот” се жени за актриса?

Фенките в шок: Наум Шопов vs. д-р Тасев от „Откраднат живот” се жени за актриса?
3 (60%) 1 vote

Наум Шопов-внук разплака фенките

Наум Шопов-внук, който играе в хитовия сериал „Откраднат живот” д-р Борис Тасев ще се жени . И то за актриса. 24-годишният внук на големия Наум Шопов и на не по-малко известния актьор Христо Шопов е хлътнал здраво по гаджето си.

Наум Шопов

Наум Шопов-внук се жени за актриса?

Напук на слуховете, че се е намърдал с връзки в хитовата лекарска поредица, истината е друга. Наум Шопов-младши е преминал през сериозна цедка. И то не една, а цели три.
„Който мисли, че държа скалпела с връзки, жестоко се лъже. След като получих покана да се включа, минах през цели три кастинга“, признава той.

Д-р Тасев влезе в ролята на Александър Алексиев, чийто герой д-р Василев бе изпратен от продуцентите в чужбина. Край операционната маса в болница „Св. Кирил” красавецът се чувства като в свои води. Защото от пет години следва медицина.

Макар медицинската терминология да не му е чужда и като стажант е присъствал на безброй операции, това не му гарантирало приемането в сериала от раз. Нито му помогнала известната фамилия.

Но откакто е на екран и „оперира” пациентите, фенките не го оставят на мира. Младокът е на път да се превърне в новия секс символ на българското кино. Само че те ще са крайно разочаровани. Защото Наум Шопов си има сериозна приятелка. Христо Шопов вече е одобрил чаровната Теа за снаха.

С брюнетката двамата с Наум се познават още от детските години и 11 години са заедно. Но се открили едва след завършване на средното си образование. Христо Шопов съветвал сина си да се дипломира, тогава да минат под венчило и да раждат деца.

Семейството приемало чаровната Теа като част от тях, но бащата искал сина да си вземе дипломата, а не да „пропадне на финалната права”. Въпреки че няма актьорско образование, Шопов-старши вече уредил кандидат-снахата в своя продукция.

Той вероятно е открил талант на актриса, защото й повери роля в дебютния си документален филм „Внимание”. В лентата бащата на Наум Шопов е не само режисьор, но и продуцент, и сценарист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар