Маги Халваджиян вкамени Кремена: Продуцентът призна чувствата си към Гала!

Маги Халваджиян вкамени Кремена: Продуцентът призна чувствата си към Гала!
3 (60%) 1 vote

Маги Халваджиян обича Гала и вече не може да го крие!

Продуцентът Маги Халваджиян накара жена си Кремена да изтръпне, защото призна чувствата си към друга жена. Тази жена е водещата на „На кафе“ – блондинката Гала, научи Kliuki.bg.

Маги Халваджиян и Гала

Маги Халваджиян обича Гала

Магърдич и Гала са много близки от над 10 години, а водещата е приятелка и със съпругата му. Това обаче не обяснява слуховете, че арменецът е бил засичан много пъти в компанията на русокосото бивше момиче на късмета.

„Нямам нищо общо с „На кафе“, освен че обичам много Гала.“ – написа продуцентът на „Капките“ във Facebook.

Маги Халваджиян винаги е твърдял, че е луд по Кремена. Той дори направи две сватби с нея, с което демонстрира огромната си любов към стилистката на „Като две капки вода“.

Гала пък живее със Стефан. Двамата също неведнъж са показвали любовта си един към друг, но са имали и немалко проблеми помежду си.

Говори се, че Маги Халваджиян пръв е станал близък с Гала и чак тогава тв водещата се е сприятелила с Кремена. Така тримата днес се обичат взаимно.

Магърдич дори взе Гала на работа при себе си в един от епизодите на „Пееш или лъжеш“. Така още тогава за всички стана ясно, че той я обожава.

Екипът на арменеца е постоянно от едно ядро хора. Счита се, че той си го определя на приятелска основа. Нещо, което обаче дава отлични резултати, защото всички там са сработени перфектно.

„Маги е началник, който обича да бъде приятел с подчинените си. Не се прави на строг, когато не трябва. Затова всички много го обичат и уважават.“ – споделят хора от професионалното обкръжение на арменеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Маги Халваджиян вкамени Кремена: Продуцентът призна чувствата си към Гала!”

  1. 133

    апр. 20. 2017

    Разтури къщата Гала е на път да разбие още едно семейство.Няма спиране тая простакеса.

  2. Parisien

    апр. 21. 2017

    Само глупости пишете,журналистите помагат на политиците да промият мозъка на хората с простотии.

Добавете коментар