Лъсна срамната истина: Ето защо Християн изритал Мария? (Скандалът е чудовищен)

Лъсна срамната истина: Ето защо Християн изритал Мария? (Скандалът е чудовищен)
2.8 (55%) 4 votes

Лъсна срамната истина за раздялата на Мария

Християн Гущеров натири Мария, но не без причина. Миньончето на поп фолка не успяло да устои на шавливия си нрав. Мара Отварачката била спипана от мъжа си в изневяра. Познавайки добре палавницата, милионерския наследник забрани на Мара да се мятка по кръчмите, сред пияните мъжаги.

Мария

Гущеров натирил Мария заради изневяра

Той бил убеден, че една майка не трябва да се излага по такъв начин. Още повече, че не искал да петни известната му фамилия. Все пак той не забранил напълно съпругата му да прави това, което обича.

Гласовитката от Стара Загора винаги е казвала, че обича да пее и това е нейния живот. Заради което бизнесмена й направи едни от най-скъпите клипове. Но изглежда това не бе достатъчно за Мария. Тя напираше за клубни участия и да пътува до различни градчета и паланки, за да пее.

В един момент мъжа й вдигна ръце и разреши да го прави. Мария дори заяви наскоро, че толкова била щастлива от връщането си към стария си живот, че на първото си участие плакала цели четири пъти от радост.

Причината обаче не се оказа забраната на мъжа й да пее по кръчмите. И както става ясно от срамната случка, не напразно Християн Гущеров е искал неговата Мария да се „мятка по кръчмите”.

Истина е, че с Християн Гущеров са се разделяли и събирали няколко пъти. Но въпреки това той бил готов на поредното помирение и съвместно съжителство. Но последната грозна сручка сложила завинаги край на брака им.

Мария и Алисия се сбили пред хотел в Солун. Защото вакарелката хванала на калъп Мара Отварачката с гаджето й Жоро Бирмата. След което моментално се обадила на мъжа й. Бесен, Християн Гущеров завинаги я изрита от живота си, като предварително се постара да я изтрие и от семейните си фирми.

„Християн Гущеров се грижеше за нея като писано яйце. Глезеше я, угаждаше я. Трепереше над дъщеря й като свое дете, даже повече. Но Мария си показа каква е. Лъсна същността й, на истински парцал”, корят я близки до разпадащото семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар