Симона Загорова премина в друг отбор неслучайно!

Вниманието в "Гласът на България" продължава да бъде насочено основно към Симона Загорова. 20-годишната щерка на Глория смени своя отбор и за това си има причина, научи Kliuki.bg. [caption id="attachment_383969" align="alignleft" width="300"]Симона Загорова и Иван Лечев Иван Лечев се отърва от Симона Загорова неслучайно[/caption] Иван Лечев се отърва от Мони неслучайно. Оказва се, че китаристът не е искал в отбора си известни личности. Освен това продуцентите искали от него да докара Симона чак до финала, тъй като е популярна и ще събира голям брой смс-и, а и ще трупа рейтинг на предаването. Затова Лечев решил просто да пробута студентката по поп и джаз пеене на другиго. Той съвсем целенасочено я противопоставил в дуел с друг много силен изпълнител - Радко Петков, надявайки се 16-годишният младеж да я отвее. Уви, това не се случи, защото всички чуха, че Симона Загорова се представи великолепно и дори надпя Радко. Въпреки това обаче Иван Лечев използва възможността и остави Мони в ръцете на другите ментори. Разбира се, продуцентите на "Гласът на България" нямаше как да си позволят да изгубят най-известния си участник. Затова се предполага, че всичко е било уговорено предваритело и Поли Генова и Камелия са знаели, че трябва да натиснат бутона. Иван Лечев се подразнил от това, че Симона е дъщеря на Глория, още щом узнал този факт. Ако предварително е знаел тази подробност, китаристът надали е щял да се обърне.

Очаква се Симона Загорова да стигне до самия финал. Тя има изключителни гласови данни и в съчетание с високата й популярност се превръща в основен фаворит поне за участие в последния епизод на предаването.

Не всичко в шоуто обаче е задкулисно. Враждата между Камелия и Симона е съвсем реална и затова дъщерята на Глория вече два пъти бяга от отбора на Ками. Блондинката искала Мони много в отбора си, за да й попречи да спечели шоуто, но девойката се осъзнала навреме и затова сега я гледаме в тима на Поли Генова.