„Като две капки вода“ се превърна в кошмара на Башар Рахал!

„Като две капки вода“ се превърна в кошмара на Башар Рахал!
Гласувайте за статията

Башар Рахал е доста разочарован от шоуто „Като две капки вода“!

Една от звездите в „Като две капки вода“ негодува от участието си в предаването за имитации. Башар Рахал не може да приеме критиките на зрителите и счита, че шоуто го е злепоставило, научи Kliuki.bg.

Башар Рахал в Като две капки вода

Кошмар за Башар Рахал в „Като две капки вода“

Причината за недоволството му е фактът, че той по професия е актьор и би трябвало да се справя като по учебник в „Капките“. Уви, до момента не е така или поне специалистите не считат, че е така.

„Аз съм от малкото, които имат какво да губят, защото това ми е и работата. Не понасям да ме критикуват хора, които не са стъпвали на сцената.“ – беснеел Башар Рахал пред близките си.

Той се съгласил да участва единствено заради доброто заплащане. Актьорът не се слави с добри финанси и поради това постоянно си търси място в телевизията.

Башар на няколко пъти започваше работа като тв водещ, но се проваляше с гръм и трясък. Сега пък се пробва като участник в шоу и пак не успява да превземе зрителските сърца.

„Не е тайна, че няма много пари. Почти всичките му доходи отиват за издръжка на семейството му в САЩ, а това са доста пари.“ – споделят приятелите на актьора.

Освен всичко друго Башар Рахал е затънал и в дългове. Той имал много кредити и заеми, които не знаел как ще погасява.

Отделно и любовницата му Ралица Паскалева изисквала от него сумати пари за излизания и забавления. Тя всяка седмица го оставяла без пукната пара и след това той трябвало пак да започва да печели наново.

Затова Башар е в момента в „Като две капки вода“, където имиджът му на добър актьор сякаш се срина тотално. Остава да разберем колко ще се сгромоляса и дали все пак ще има спасение за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар