Кремена Халваджиян стана за смях!

Кремена Халваджиян стана за смях!
5 (100%) 3 votes

Кремена Халваджиян сериозно се злепостави!

Кремена Халваджиян винаги се е считала за грандама, но сега самочувствието й е доста разклатено, защото сгреши фатално. Жената на Маги Халваджиян се оказа невежа относно празника Цветница, научи Kliuki.bg.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян жестоко се изложи

Стилистката на „Като две капки вода“ отбеляза този ден като свой личен празник, считайки, че има имен ден. Според нея, името й произлиза от цветето крем, пише в. „Таблоид“.

Специалистите обаче веднага уточниха, че Кремена Халваджиян е сгрешила тотално. Всъщност името й идва от думата „кремък“, което в миналото се е отъждествявало с нещо силно и твърдо, подобно на камък.

Кремена обаче явно не е запозната с този факт и направи шумен купон в своя чест. Тържеството се оказва за нищо, което буди насмешка у злите езици.

Според слуховете, недоброжелателите вече са побързали да се подиграят на Кремена, че не е наясно с произхода на собственото си име. Арменката обаче не се трогнала и продължавала да счита, че на Цветница има имен ден.

На партито й са присъствали доста хора от екипа на Маги Халваджиян. Там са били Димитър Рачков, Мария Игнатова, Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка и др.

Интересното е, че Гала не е била забелязана на тържеството, въпреки че е много близка приятелка на Кремена Халваджиян. Дали това значи някакъв конфликт между тях, може би ще узнаем по-късно.

Злите езици вече се шегуват с Креми, че само се прави на умна и изтънчена, а всъщност не е нито едно от двете. Факт е, че тя стана за смях с празника, който си измисли, но дали това ще се отрази фатално на репутацията й?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Кремена Халваджиян стана за смях!”

  1. Попо Катепетъл

    авг. 10. 2019

    Не е арменка, бе Милен Георгиев! Женена е за арменец, а ти – за простотията!!!

  2. Нина Колева

    авг. 12. 2019

    ауу,Каква елементарна дописчица..Пълна с простотийчици…И да е сгрешила Кремена,пак си е шестак,а вие ,освен,че я набедихте за арменка,хих,,другото ви излезе съвсем за бракуване…..

Добавете коментар