Бомба: Истината за Ненчо Балабанов и Галка от „Каризма“ лъсна!

Бомба: Истината за Ненчо Балабанов и Галка от „Каризма“ лъсна!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов е бил близък с Галя Курдова!

Актьорът Ненчо Балабанов има интересно минало. Освен с актьорско майсторство, той се е занимавал в миналото и с музика. Именно така се запознава с Галя Курдова през 1999 г., научи Kliuki.bg.

Ненчо Балабанов и Галя от Каризма

Ненчо Балабанов и Галка имат общо минало

Малко хора знаят, че Ненчо е кандидатствал не само в НАТФИЗ, но и в Нов Български университет. На второто място е искал да учи поп пеене и дори е приет, но в крайна сметка избира кариерата на актьор.

Въпреки избора си, Ненчо Балабанов не се отказва да следва и другата си мечта. Той продължава да търси поприще и като певец.

Като судент 1 курс Ненчо се явява на кастинг за музикални таланти, където бива одобрен. На същия конкурс присъстват още един куп днешни звезди, които също получават одобрение. Сред тях са Миро, Галка, Тони, Орлин Павлов и др.

Ненчо Балабанов се сприятелява доста с Галя, която е с 2 години по-голяма от него. По онова време младият студент е само на 19 г., но е запленен от чара и обаянието на тогавашната сервитьорка.

Двамата стават много близки. Прекарват доста време заедно, преди Миро да се намеси. Блондинът успява да пусне в употреба чара си и да застане между Галка и Ненчо.

И до днес двете половинки на „Каризма“ отричат да са били повече от приятели, но истината е, че всичко между тях започва като любовна авантюра. Впоследствие стават просто дружки, които правят заедно музика.

Ненчо Балабанов пък така и не успява да пробие в музиката и затова се съсредоточава само върху актьорството. Близо десетилетие той се занимава само с посредствени роли и озвучаване на филми, докато преди 2 години не изгря звездата му в „Като две капки вода“.

Днес Галя и Ненчо не поддържат никакъв контакт. Бившата певицата всъщност не се чува с никого. Тя живее в Лондон и е скъсала изцяло с предишния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар