Взрив: Лъжата на Тачо вбеси Жени Калканджиева!

Взрив: Лъжата на Тачо вбеси Жени Калканджиева!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева предприе крайни мерки в живота си, а съпругът й я лъже в лицето!

Миската Жени Калканджиева се оказа отново във война със собствения си мъж. Шестата в света реши да стане напълно естествена, както писа „Таблоид“, което стана повод за нов конфликт между нея и Тачо, научи Kliuki.bg.

Жени Калканджиева и Стефан Манов

Жени Калканджиева и Тачо отново са един срещу друг

Стефан Манов първоначално приел решението на жена си да не носи никакъв грим, но впоследствие се оказало друго. Евгения го забелязала да гледа мръсни списания и филми за възрастни, което ясно й подсказвало, че той не е доволен от техния интимен свят.

Жени Калканджиева се вбесила най-вече от това, че той я е излъгал, че подкрепя решението й да свали грима. Тя била готова да не го прави, ако на него не му харесва, но в тази ситуация се почувствала измамена.

„Аз за него правя всичко, важното е той да ме харесва. Нямам друг мъж в живота, който да ме гледа.“ – вайкала се Жени.

Мис България 1995 вече обмисляла да се върне към старата си визия, но все още не била готова, тъй като била сърдита на мъжа си, че я е лъгал. Затова смятала още известно време да го потормози.

Жени и Тачо отдавна имат проблеми, и то не само в общуването, но и във физически план. Миската призна във „ВИП Брадър“ преди 3 години, че в една връзка идва време, когато всичко е по-скоро навик.

Все пак двамата още са заедно, но го правят в името на детето. Само заради сина си не се разделят, но ако продължават така, това ще стане неизбежно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар