Бомба: Край с фолк дивата Джена, певицата ще измества свекърва си

Бомба: Край с фолк дивата Джена, певицата ще измества свекърва си
4 (80%) 6 votes

Красавицата Джена се отказва от чалгата, за да стане народна певица!

Фолк дивата Джена е напът да сложи край на своя славен път в този жанр. Тя обмисля повече никога да не се завърне към старото си амплоа, научи екипът на Kliuki.bg.

Джена

Джена си заминава от чалгата

В момента изпълнителката на „Грешни мисли“ е в майчинство. Тя трябва да почива до края на годината поне, но може да се върне по-скоро, за да стане част от орк. „Канарите“.

На Джена й писнал този начин на живот, в който постоянно пътува и работи само нощем. Затова смятала, че сега е удобен момент да излезе от чалгата и да се насочи към народното пеене.

Освен всичко друго така хубавицата ще може да прекарва повече време с мъжа си Атанас, който също е част от оркестъра. Нейната идея била двамата да станат основните движещи сили на „Канарите“, а свекърът и свекървата й да се пенсионират.

Особено изострени били отношенията на Джена с майката на съпруга й. Двете с Надя не се понасяли особено, а сега чалгарката се опитва да вземе мястото на възрастната дама в оркестъра.

За враждата между Джена и Надя се заговори още по време на сватбата на пайнерката с Наско Стоев, когато майката на младоженеца се появи с бяла рокля, сякаш за да засенчи булката.

Не се знае докъде ще стигне войната между двете дами, но е сигурно, че единственият губещ е Атанас Стоев. Музикантът надали одобрява тази вражда между жените на неговото сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар