Албена и Максим взеха съдбоносно решение: Ето докъде ги докара убийството!

Албена и Максим взеха съдбоносно решение: Ето докъде ги докара убийството!
3.5 (70%) 2 votes

Албена и Максим не искат и да чуят за България!

Фигуристите Албена и Максим са ужасени от перспективата да живеят в България. Затова те не искат и синът им да прекрачва прага на нашата страна, научи Kliuki.bg.

Албена и Максим

Албена и Максим с голямо решение за сина си

Малкият Дани живее и учи в Русия и за целия си живот е идвал в другата си родина едва 2-3 пъти. Сега обаче родителите му били решени повече да не го пуснат нито веднъж тук.

При последното си посещение детето чуло ужасни коментари за Албена и Максим. Най-жестоки били те за баща му, когото навсякъде наричали убиец и какъв ли не още.

Това накарало световните шампиони по фигурно пързаляне да вземат решението повече никога да не водят сина си в България. Дани вече никога няма да прекрачи прага на нашата страна, поне не и докато не навърши пълнолетие и сам може да взима решения.

Максим Стависки отдавна не стъпва на българска земя. Той се срамува да погледне хората тук, след като извърши убийство и осакати друг човек.

Албена Денкова все пак се прибира от време на време. Отношението към нея е малко по-меко, тъй като тя не се е провинила. Единственият й грях е може би, че продължава да защитава мъжа си, който е убиец.

В Русия Албена и Максим не се ползват с толкова голяма популярност, колкото тук. Въпреки това обаче те предпочитат живота там, защото така бягат от хорските упреци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар