Деми Мур продаде имение за милиони след години опити

Деми Мур продаде имение за милиони след години опити
Гласувайте за статията

Харесваната актриса и звезда Деми Мур продаде имение за милиони след години опити и неуспех, най-сетне го има публично обявено.

Легендарният апартамент на Деми Мур, който се намира в прочутата сграда „Сан Ремо“ в Ню Йорк и то недалеч от известния „Сентрал парк“. Там апартаменти имат през годините доста знаменитости, към момента съсед на новия собственик ще бъде музиканта Боно. Той все още е запазил тази своя инвестиция.

Деми Мур се сдоби с още 45 милиона след добра сделка с имоти

 

Деми Мур се опитва да продаде този апартамент, който се намира на последните три етажа и имат огромна площ, включваща 6 спални, 5 бани и още толкова тоалетни, все пак преди време е побирал многодетната фамилия ба Деми и Брус Уилис.

Актрисата се опитва да продаде този имот над 25 години вече и успя за цената от 45 мил. долара, това е с около 30 мил. долара по-малко от първоначалната цена на обявения преди време имоти, пишат и в изданието наречено „Лайфстайл“.

Деми Мур чака 27 години за тази продажба, определено 45 милиона звучат огромна сума, макар на три етажа става дума за все пак едно жилище.

Деми Мур още по-заможна с няколко милиона

Но се говори, че интериора вътре е истинско изкуство, струва милиони и е особено специално, защото всичко е по поръчка, казват очевидци.

Ние от изданието за светски истории – „Клюки.бг“, сме наистина впечатлени от цената на имота и само можем да пожелаем да си ги похарчи със здраве тези пари чаровната кино звезда Деми Мур, а идентичността на новия собственик засега е неизвестна за широката публика. Но определено си е закупил имот с история и доста значим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар