Участник от „Гласът на България“ си прави реклама на гърба на Камелия (скандален чат)

Участник от „Гласът на България“ си прави реклама на гърба на Камелия (скандален чат)
4.5 (90%) 2 votes

Камелия не може да повярва, един от приятелите й я предаде!

Певицата Камелия, която в момента журира в „Гласът на България“, изпита вкуса на предателството. Блондинката трябваше да извади ножа от гърба си, което й дойде изневиделица, научи Kliuki.bg.

Камелия и Валентин Ангелов

Камелия с Валентин Ангелов

Ками бе предадена от Валентин Ангелов. Младежът се яви на кастингите в „Гласът на България“ и не получи нито един обърнат стол.

Всъщност обаче Вальо е много близък приятел с Камелия. Предполага се, че двамата са се договорили просто да се яви в предаването, за да го видят хората, но без да продължава напред.

Валентин обаче е решил да се възползва от приятелството си с певицата в друг аспект. Той започна да разпространява по медиите, че е близък с нея, с което явно цели да стане известен на неин гръб.

Ками веднага се усетила и му потърсила сметка. Именно това показва чата, който излагаме на вниманието ви по-долу.

Вижда се ясно, че Камелия е доста огорчена от действията на своя приятел. Тя е убедена, че няма откъде другаде да е дошла информацията за приятелството й с Валентин, ако не от самия него.

Според слуховете, младежът е бил уреден изобщо да достигне до кастингите на „Гласът на България“ именно от изпълнителката на „Залеза и зората“. Той обаче нямал талант за нещо повече и Ками отлично знаела това.

Има вероятност Вальо да се е обидил, че тя не го е пробутала по-далеч в предаването и затова да е решил да й отмъсти. Най-вероятно с това приятелство е свършено.

Вижте чата между двамата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Участник от „Гласът на България“ си прави реклама на гърба на Камелия (скандален чат)”

  1. Жълтьо Лайняров

    юли 19. 2020

    Какво да кажа – момчето е не само талантливо, но и грамотно…Значи в Х Фактор ще го слагат в дует с германец, сто пъти по-некадърен от него, и то само защото си приличали, видиш ли, визуално, а тука няма да го допускат, понеже „бил близък с Камелия“…Човек, имащ нещастието да се роди в България като много други, това е…

Добавете коментар