За пореден път най-красива е Хубавата жена

За пореден път най-красива е Хубавата жена
5 (100%) 2 votes

За пореден път, най-красивата жена на Планетата е уникалната Джулия Робъртс. Холивудската актриса е на 49, но отново си спечели овациите на публика и нейната природна красота беше оценена заслужено.

Актрисата Джулия Робъртс печели това признание, поставено й от списание „Пийпъл“ за пети път в рамките на последните 25 години, коментират и в изданието „Една.Бг“.

С появата и участието на Джулия Робъртс в култовия до днес „Хубава жена“ стартира и първата й изява като лице на корицата на въпросното известно списание. Тази година Джулия Робъртс отново е избрана за най-страхотната жена, макар и на по-зряла възраст, чарът и обаянието на актрисата са все същите.

Актрисата е носителка на „Оскар“ и още много други отличия, има зашеметяваща кариера и истински свой, неподражаем стил.

Най-красивата жена на Планетата, според сп. „Пийпъл“ тази година

Актрисата е сестра на Ерик Робъртс но далеч надмина очакванията на критиците и днес е сред водещите холивудски знаменитости, а за многобройните й фенове е излишно да се коментира. Ние от изданието „Клюки.бг“ също се причисляваме към фенската й аудитория, тя е жена с излъчване и освен това е талантлива и много доказала се до момента актриса. Сред най-добрите й роли са: „Булката беглец“, „Ерин Брокович“, „Сватбата на най-добрия ми приятел“.

Припомняме, че Джулия е щастлива майка и съпруга. Тя не разчита на естетичната хирургия и е сред малкото, които изглеждат доста естествено макар да разполага с големи средства.

Актрисата сподели при получаване на това отличие, че се чувства истински поласкана и благодари за оценката на списание „Пийпъл“. Желаем на Джулия Робъртс здраве и все така добри роли на голям екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар