Любов като на кино за Теа и Наум

Любов като на кино за Теа и Наум
5 (100%) 1 vote

Любов като на кино за Теа и Наум, това е истинската любовна история на Борис Тасев. Да, този млад и интересен лекар, който завъртя главите на толкова зрителки и освен това е истински магнит за жените и в телевизионната поредица.

В реалния живот, обаче Борис или Наум Шопов-младши е доста различен, стеснителен, затворен, отдаден на науката и медицината и само на едно момиче, казва се Теа.

Галя Щърбева ни показва част от личния свят на двамата отдадени един на друг младежи. Откриваме едни много млади, но доста зрели и сдържани хора, които са устремени към мечтите си.

Тасев е студент по медицина и сред малкото в сериала „Откраднар живот“ за когото терминологията е най-лесното нещо в сценария. За сметка на това той се притеснява повече от театралните си умения, но както се вижда публиката го приема чудесно. Приема доста съвети от своя баща, който е артистична фигура също, както много от фамилията им.

С Теа учат заедно много години, но не са близки, след това като студенти вече пламва любовната искра. В подлеза на Софийски университет те се срещат и се сприятеляват, а оттам и откриват, че искат да живеят заедно и така цели 5 години, споделят за зрителите на „Нова“ младежите с усмивка.

Една красива любов с добри и млади хора

Според Теа ролята му в този сериал му е дала на Наум повече увереност и сила, но не и самочувствие, защото преди това той бил доста по-стеснителен младеж, неговата популярност изобщо не е променила чувствата им, споделят те, дори са още по-близки.

Както много други хора и ние от изданието „Клюки.бг“ много харесваме както филма, посветен на лекарската професия така и Борис Тасев и следим всяка серия, желаем късмет.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар