Отмъщението на Венета Райкова е брутално! Писателката съсипва Нова ТВ

Отмъщението на Венета Райкова е брутално! Писателката съсипва Нова ТВ
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова ще направи света на Нова телевизия черен!

Русокосата писателка Венета Райкова е решена да отмъсти на бившите си работодатели и вече го прави. Тя ще го стори чрез своята нова книга, която ще излезе на пазара до края на месеца, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова

Венета Райкова готви грандиозно отмъщение

Книгата носи името „Вендета“ и е вдъхновена от желанието на Вени за мъст. Блондинката наскоро преживя истинско разочарование от Нова ТВ, за което желае телевизията да си плати.

Както е известно, Венета Райкова в момента води съдебно дело с Юксел Кадриев, в което е страна по защитата. Бившата журналистка е изправена пред жестоката заплаха да изуби жилището си, ако не извади едни 30 хил. лв., които няма.

Новинарят я осъди за уронване на престижа, дошло при гостуването на бившата му жена в „Горещо“. Венета обаче остана изключително разочарована, че от Нова ТВ не са се застъпили за нея и не са дали, ако не друго, поне гласност на случая, чиято развръзка тя счита за несправедлива.

Затова Райкова се е вдъхновила да отмъщава и е написала „Вендета“. В книгата има доста шокиращи и дори взривооопасни истини от телевизионния живот у нас.

Вени вече издаде само някои от тях. В романа има две главни героини. И двете са скандални и доста морално деградирали.

Първата е съпруга на един от най-популярните продуценти у нас. Тя знае всичките мръсни тайни в този бизнес. В книгата се разказва как шефът на телевизията се сдобива с най-добрите предавания в България, а и също как се осъществяват „тройки“.

Другата героиня е тв водеща. Нейният образ очевидно е създаден като лека жена, тъй като в романа се обяснява как тя се лута от леглото на оператора до това на продуцента.

По всичко личи, че Венета Райкова смята да срине из основи телевизията. По този начин тя може би си затваря завинаги вратите към тв сферата, но явно е заслепена от жажда за мъст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Отмъщението на Венета Райкова е брутално! Писателката съсипва Нова ТВ”

  1. Kukumber

    апр. 24. 2017

    Тежко и горко на общество в което Венетка е морален съдник!!!

Добавете коментар